Wpis z mikrobloga

@runnerrunner: uciekajac nie bierzesz wszystkiego wartosciowego, bierzesz najpotrzebniejsze rzeczy plus pieniadze/złoto. Jesli planujesz uciekac samochodem gwarantuje Ci ze daleko nie uciekniesz. Juz nie wspomne o brakach paliwa ktore momentalnie pojawia sie na stacjach :)
  • Odpowiedz
@Aleksander_Wayne: Racja, chociaz Serbie jako przydupasa ruskow raczej bym bal sie tam uciekac :P rownie dobrze moznaby uciekac na Białoruś. Ale Szwajcaria bylaby dobrym pomysłem tyle tylko ze dojazd do szwajcarii nawet z zachodu Polski to okolo 15h wiec pytanie jak szybko Szwajcaria by zablokowala ruch
  • Odpowiedz
@Maniek89: no i jest jeszcze Anglia. W ogóle ciekawe jak to będzie z wyłapywaniem chłopów co uciekli przed wojną. Są w UE od tego już uchwalone jakieś specjalne regulacje prawne czy będzie to na zasadach znanych z prawa karnego? (miałeś stawić się tego i tego w placówce wojskowej, a sie nie stawiłeś, więc jesteś ścigany przez prawo Polskie, trafiasz do bazy interpolu, i jak cie gdzieś w UE wylegitymują to
  • Odpowiedz
Mam dział "Historia z Widgetem" na tyle każdego wydania czasopisma "Historia Bez Cenzury". Wymyślam te obrazki na podstawie artykułów z numeru. Do "Historia Expert" też je wrzucają?

@Galeria-Widgeta: Nie wrzucają, mylą mi się nazwy tych czasopism Pińskiego. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak będzie coś o III Rzeszy to koniecznie narysuj Hitlera.
  • Odpowiedz