Aktywne Wpisy
wloczykij83 +382
Ten portal się zesra jak z 2 razy na tydzień nie wyprodukuje artykułu o rozsypującej się wielkiej plycie
źródło: 1000012958
Pobierz
marv0oo +279
Jestem w stanie sobie wytłumaczyć, jakby ktoś jakimś 20letnim gruzem tak parkował. Auto za pół darmo, to może go nie stać na parking.
Ale jak patusy jeżdżą nowymi beemkami, wymytymi na myjniach i zamiast zapłacić parę groszy na parking, to stają na chodnikach to aż mnie wykręca z żenady xD Typowa wARSZAFKA - auto w leasing, i żałowanie na parking. Wieśniaki się dorobiły nieco większych pieniędzy i już się uważają za szlachtę
Ale jak patusy jeżdżą nowymi beemkami, wymytymi na myjniach i zamiast zapłacić parę groszy na parking, to stają na chodnikach to aż mnie wykręca z żenady xD Typowa wARSZAFKA - auto w leasing, i żałowanie na parking. Wieśniaki się dorobiły nieco większych pieniędzy i już się uważają za szlachtę
źródło: jjj
Pobierz

Wygląda to tak, że można tam przesunąć paskiem, bo jak się tego nie zrobi, to reszta elementów wygląda jak wcześniej.
To co robiłem ostatnio to optymalizacja pod mobilki. Co najgorsze, to że ta przestrzeń pojawiła się tylko w wersji desktop XD Błagam, niech ktoś coś podopowie, bo to mnie przerasta...
#stronywww #pytaniedoeksperta #informatyka
źródło: Zrzut ekranu 2024-03-25 o 23.37.49
PobierzDzięki