Siema Mirkowie i mirabelki, przychodzę do was po prośbie, mianowicie mój braciak pisze aktualnie magisterkę i potrzebuje waszej pomocy w wypełnieniu ankiet. Kilka słów od niego:
Cześć moja praca opiera się na pokazaniu roli fizjoterapii u kobiet po mastektomii. Ma pokazać z jakimi aspektami życia codziennego muszą pracować fizjoterapeuci z takimi pacjentkami, jak wygląda ich stan psychiczny po diagnozie nowotworu p----i w zależności od wieku, oraz w dalszej części pracy jak z takimi przypadkami się obchodzić. (W głównej mierze wybór tematu był spowodowany tym, że nasza mama jest właśnie w wyżej wymienionej sytuacji). Zdaje sobie sprawę że grupa badana w ankiecie jest dość specyficzna, ale wierzę iż społeczność wykopków na tyle duża, że kilka osób w opisanym zakresie na pewno się znajdzie. Do wypełnienia są dwie ankiety. (Linki do ankiet w komentarzach)
Pierwsza ankieta: Jest to skala depresji becka, pokazująca w jakim stadium depresji znajduje się badana osoba.
Druga ankieta: Jest to skala czynności życia codziennego, badająca możliwości i jakość życia osoby badanej.
Zważywszy na to że bardzo mocno ograniczyłem korzystanie z wykopu po rewolucji białkova z początku poprzedniego roku, nie wiem jak dodać spojler na tagi więc taguje jak zielonka #ankieta #studbaza #studia #kiciochpyta #fizjoterapia #nowotwory #pytanie
@k__d też pytałem młodego dlaczego mi wysyła coś takiego, ale normalnie jest to link do arkusza google. Jak on to zrobił nie wiem¯_(ツ)_/¯ być może mam brata Downa.
@KornKid: świetny pomysł szukać ludzi do chyba poważnej ankiety na portalu gdzie każdy sobie poklika co chce dla beki, czyli nie ważne co mam za wyniki byle by były
Cześć moja praca opiera się na pokazaniu roli fizjoterapii u kobiet po mastektomii. Ma pokazać z jakimi aspektami życia codziennego muszą pracować fizjoterapeuci z takimi pacjentkami, jak wygląda ich stan psychiczny po diagnozie nowotworu p----i w zależności od wieku, oraz w dalszej części pracy jak z takimi przypadkami się obchodzić. (W głównej mierze wybór tematu był spowodowany tym, że nasza mama jest właśnie w wyżej wymienionej sytuacji). Zdaje sobie sprawę że grupa badana w ankiecie jest dość specyficzna, ale wierzę iż społeczność wykopków na tyle duża, że kilka osób w opisanym zakresie na pewno się znajdzie. Do wypełnienia są dwie ankiety. (Linki do ankiet w komentarzach)
Pierwsza ankieta:
Jest to skala depresji becka, pokazująca w jakim stadium depresji znajduje się badana osoba.
Druga ankieta:
Jest to skala czynności życia codziennego, badająca możliwości i jakość życia osoby badanej.
Zważywszy na to że bardzo mocno ograniczyłem korzystanie z wykopu po rewolucji białkova z początku poprzedniego roku, nie wiem jak dodać spojler na tagi więc taguje jak zielonka #ankieta #studbaza #studia #kiciochpyta #fizjoterapia #nowotwory #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora