Aktywne Wpisy

Polska5Ever +144
Jaką jedną najważniejszą radę dalibyście osobom wchodzącym teraz w dorosłość (rocznik 2006 xD) z perspektywy osoby dorosłej?
Można bazować na swoim doświadczeniu.
#wykop30plus #wykop30club #glupiewykopowezabawy #pracbaza #studia #heheszki
Można bazować na swoim doświadczeniu.
#wykop30plus #wykop30club #glupiewykopowezabawy #pracbaza #studia #heheszki
źródło: 8m9df2
Pobierz
kamil1014 +1061
Zrobię małe podsumowanie bo niektórym się w głowach pomieszało:
1. Wprowadzenie bk0% to kryminał za który ludzie z PO powinni zapłacić (przyłączę się do protestu jeśli będzie)
2. PiS to nadal najgorszy rząd w historii i powinni być rozliczani
3. Konfederacja to nadal partia ruskich agentów destabilizujących państwo i powinna wylądować pod progiem
Dziękuję za uwagę
#bk0 #bekazpisu #bekazpo #bekazkonfederacji #nieruchomosci #polityka
1. Wprowadzenie bk0% to kryminał za który ludzie z PO powinni zapłacić (przyłączę się do protestu jeśli będzie)
2. PiS to nadal najgorszy rząd w historii i powinni być rozliczani
3. Konfederacja to nadal partia ruskich agentów destabilizujących państwo i powinna wylądować pod progiem
Dziękuję za uwagę
#bk0 #bekazpisu #bekazpo #bekazkonfederacji #nieruchomosci #polityka

Sytuacja ze wczoraj - dwupasmówka, obwodnica miasta. Spory ruch więc auta suną powoli i pojawia się niecierpliwy w białym BMW.
Najpierw wyprzedza mnie pasem do skrętu w prawo bo nie wjechałem na zakorkowane skrzyżowanie z którego nie mógłbym zjechać (dziwne), potem wciska się na lewy pas (średnia prędkość aut to 10 km / h), za chwilę widzę jak wraca na prawy jakieś 3 samochody przede mną i znowu na lewy.
Ja ciągle jadę stałym tempem prawy pasem i koniec końców go mijam bo lewy się zakorkował. Potem jeszcze przejeżdżam na wczesnym żółtym skrzyżowanie a w lusterku widzę jak frustrat nie zdąża. Miód na moje serce ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na następnym też stanie bo żółte zapaliło się jak już na nie wjeżdżałem.
Starałem się to kiedyś zrozumieć ale nie mogę.
Masz spowolniony ruch, masz auta na lewym i prawym pasie to jak się nie nagimnastykujesz, ile razy nie wciśniesz się na lewy i prawy to koniec końców może zyskasz 20 sekund ze swojego życia przepłacone nerwami i zapewne ku*wami rzucanymi na lewo i prawo.
Warto!
#polska #motoryzacja #polskiedrogi #bekazpodludzi