ale potem jest na prawdę ciężko żyć samemu. Każdy chce doświadczyć uczucia, przywiązania, miłości, czułości - podstawowe ludzkie potrzeby.
@mirko_anonim: Masz rację, każdy chce doświadczyć uczucia, przywiązania miłości itd. tylko, że beciak tego nie doświadczy 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ To nie jest tak, że jak "wygrasz licytację" to teraz CIEBIE będzie kobieta kochać, okazywać miłość itd. Ona nadal będzie kochać tego kto jej się podoba, a
Anonim (nie OP): nie wiem jak Ty ale ja mam już 29 lat i nie mam ciśnienia na takie rzeczy, honor jest ważniejszy od nieudanego związku pełnego poniżeń. Nie łapać się byle czego ale dbać o jakość.
Natomiast ja też wolałbym robić za bankomat niż być samemu
@mirko_anonim: Masz rację, każdy chce doświadczyć uczucia, przywiązania miłości itd. tylko, że beciak tego nie doświadczy 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
To nie jest tak, że jak "wygrasz licytację" to teraz CIEBIE będzie kobieta kochać, okazywać miłość itd. Ona nadal będzie kochać tego kto jej się podoba, a
Ja nie chce
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Można się przywyczaić i pogodzić z samotnością tak jak radykalnie akceptujesz śmierć bliskiej osoby. I pisze to prawie 40letni prawiczek.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta