Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +301
PiccoloColo +489
Ania Gotuje to kulinarny nadczłowiek i damska sigma
#takaprawda
Edit. Lewandowski wybrał nie tą Ankę co trzeba.
#takaprawda
Edit. Lewandowski wybrał nie tą Ankę co trzeba.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wpis będzie bardziej skrótem myślowym, bo nie chce mi się rozpisywać, ale mam nadzieje, że każdy zrozumie o co mi chodzi.
Zaznaczę też, że daleko mi do bycia kimś skrajnie wkręconym w jakąkolwiek pigułkę(niebieską/czerwoną/czarną) nawet średnio wiem która jest dokładnie od czego xd.
Gdzie nie spojrzysz wszystkie kobiety które odnoszą jakiś rodzaj sukcesu w "mainstreamie" są obiektywnie dla większości ludzi "atrakcyjne dla oka". Piosenkarki, Aktorki, Influencerki. O kobietach w sporcie głównie też słyszę tylko jeśli jest atrakcyjna. W zeszłym roku o tej co rzucała dzidą(Polka), w tym roku jakaś taka w tatuażach lekkoatletka(Polka) i taka piłkarka z Aston Villi(Już nie Polka).
Tak przekładając to na życie to nie widzę logicznego sensu, żeby chłop miał spędzać dobrowolnie czas z jakąś kobietą jeśli nie jest dla niego atrakcyjna lub nie ma w tym interesu.(Tak jak np. z kolegami się spotykasz by po prostu miło spędzić czas).
Nie będę poruszał relacji damsko damskich bo nie jestem ich uczestnikiem, ale często wydają się one też fałszywe i nieszczere i istnieją dopóki jedna dziewczyna nie znajdzie chłopaka. (ALE ZAZNACZAM, ŻE TO TYLKO MOJA SUBIEKTYWNA OBSERWACJA).
Mam wrażenie, że jest to strasznie przykre z perspektywy kobiet. Które dostają masę zainteresowania ze świata a im są starsze tym coraz bardziej każdy ma je w dupie i nikogo nie obchodzą.
Gdybym miał to skrócić jeszcze bardziej to bym powiedział, że wygląd kobiety jest niesamowitym game changerem nawet w dziedzinach gdzie teoretycznie nie powinien mieć żadnego znaczenia.
#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #blackpill #niewiemjaktootagowac #gownowpis
Zawsze jestem zdania, że nigdy nie jesteśmy w stanie tego stwierdzić w 100% odpowiadając za druga stronę
Ale zawsze mnie ciekawi, bo jeżeli lubiłeś z nią spędzać czas to dlaczego nie patrzyłeś na nią pod kątem romantycznym?