Aktywne Wpisy
Zubern +66
Ukradziono mi rower o wartości około 3000 zł. Zgłosiłem sprawę na policję. Mam nagrania, na których widać złodzieja. Poniżej zamieszczam foto. Kradzież miała miejsce we Wrocławiu w okolicach aquaparku/Wroclavi. Rower przypiąłem do stojaka rowerowego pod klatką schodową na zabezpieczeniu typu sprężynka (niestety używałem jej tylko do krótkotrwałego przypięcia roweru, żeby nie wozić się z ciężkimi łańcuchami...). Kradzież nastąpiła w niecałą godzinę od przypięcia roweru. Zakładając, że przechodził tamtędy bez sprzętu zaraz po
Kładę się sam spać, jem sam, nie chce mi się nawet gotować, sprzątać i zadbać o siebie. Gdyby mi teraz niewiasta 10/10 zrobiła potężny twerk przed rozporkiem, to nawet nie wiem czy emocjonalnie by na mnie to sprawiło wrażenie większe niż p---s w stanie gotowości (bo to zdrowy odruch).
S--s z osobą stojącą na niskim poziomie intelektualnym, ale super ciałem, można porównać do zwalenia konia do p---o. Ja mam jakieś spaczenie solidne, bo mnie tępota zawsze brzydziła w kobietach i mocno zaniżała ich atrakcyjnośc, mimo pokaźnych walorów (c-c,d--a, ładna buzia).
Moje poglądy nie są stricte uzależnione od rozstania, ale dochodzi do mnie powoli, że cała ta moralna zgnilizna (traktowanie seksu jako sportu, p---o piorące banie i seksualizacja wszędzie gdzie się da), powoduje tylko tyle, że sam #s--s bez zaufania, poczucia bezpieczeństwa, jakichkolwiek pozytywnych uczuć co do 2 osoby (nie musi być to miłośc) jest po prostu zwykłym spuszczeniem z kija i w ostateczności może robić więcej szkód niż pożytku w budowaniu relacji.
A już najbardziej gardzę tymi wszystkimi dzbanami, co wszędzie muszą pokazywać, jakie mają braki. Te by wygrzmocił, tamtą by załadował, tamten "co podupczył to jego", kobietę to by musiał mieć taką i taką. To lubi, tamtego nie lubi. Iksde. Kogo to obchodzi? Macie z kimś takim stycznośc, od razu możecie założyć, że to mentalny wieśniak. Tylko jeden krok cywilizacyjny przed śmierdzącym żołnierzem armii czerwonej, co gwałcił wszystko co się ruszało.
#zwiazki #stulejacontent #bekazpodludzi #niebieskiepaski #rozowepaski #przemyslenia #depresja
@Kopyto96: Nawet nie;) jest gorzej.
Porozmawiajmy
Ciekawi mnie skąd u ciebie tak silne poczucie wyższości?
Na czym opierasz swoją ocenę hierarchii ludzi?
Z jakiego środowiska sam się wywodzisz?
Czy możesz uznać małżeństwo swoich rodziców za udane i
zgadzam się i to zbyt wczesne seksualizowanie dzieci
Ciekawi mnie skąd u ciebie tak silne poczucie wyższości?
Na czym opierasz swoją ocenę hierarchii ludzi?
Z jakiego środowiska sam
@Kopyto96: to akurat fakt. Jest to żenująco prymitywne. Tylko dla mnie takie teksty nie oznaczają,