Wpis z mikrobloga

To jak bardzo przereklamowany jest s--s, zrozumieją tylko ci, którzy byli lub są w długoletnim związku (szczęśliwym lub szczęśliwym przez X czasu). Opieranie swojej relacji na zwierzęcych instynktach świadczy o byciu prostakiem z mentalnością jaskiniowca. Po zerwaniu ostatnia rzecz jakiej mi brakuje to prymitywna kopulacja. A na s--s w związku nie narzekałem. Albo inaczej. Brakuje mi seksu, ale z konkretną osobą. Nie ogólnie. Częstotliwość była ok, choć na początku było więcej ognia, niż po kilku latach.

Kładę się sam spać, jem sam, nie chce mi się nawet gotować, sprzątać i zadbać o siebie. Gdyby mi teraz niewiasta 10/10 zrobiła potężny twerk przed rozporkiem, to nawet nie wiem czy emocjonalnie by na mnie to sprawiło wrażenie większe niż p---s w stanie gotowości (bo to zdrowy odruch).

S--s z osobą stojącą na niskim poziomie intelektualnym, ale super ciałem, można porównać do zwalenia konia do p---o. Ja mam jakieś spaczenie solidne, bo mnie tępota zawsze brzydziła w kobietach i mocno zaniżała ich atrakcyjnośc, mimo pokaźnych walorów (c-c,d--a, ładna buzia).

Moje poglądy nie są stricte uzależnione od rozstania, ale dochodzi do mnie powoli, że cała ta moralna zgnilizna (traktowanie seksu jako sportu, p---o piorące banie i seksualizacja wszędzie gdzie się da), powoduje tylko tyle, że sam #s--s bez zaufania, poczucia bezpieczeństwa, jakichkolwiek pozytywnych uczuć co do 2 osoby (nie musi być to miłośc) jest po prostu zwykłym spuszczeniem z kija i w ostateczności może robić więcej szkód niż pożytku w budowaniu relacji.

A już najbardziej gardzę tymi wszystkimi dzbanami, co wszędzie muszą pokazywać, jakie mają braki. Te by wygrzmocił, tamtą by załadował, tamten "co podupczył to jego", kobietę to by musiał mieć taką i taką. To lubi, tamtego nie lubi. Iksde. Kogo to obchodzi? Macie z kimś takim stycznośc, od razu możecie założyć, że to mentalny wieśniak. Tylko jeden krok cywilizacyjny przed śmierdzącym żołnierzem armii czerwonej, co gwałcił wszystko co się ruszało.

#zwiazki #stulejacontent #bekazpodludzi #niebieskiepaski #rozowepaski #przemyslenia #depresja
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kopyto96 a teraz wyobraź sobie, że jesteś kobietą i jesteś w takim długoletnim związku, w którym facet jedyne co chce robić z tobą to cię b----ć a poza tym zajmij się sobą mam dużo pracy etc i s--s kojarzy ci się z czymś tak perfidnym, tak przedmiotowym i czujesz się po tym jakby ktoś na ciebie nasmarkał, narzygał i sobie poszedł, wytarł tobą podłogę cokolwiek ale jesteście razem a on ma
  • Odpowiedz
@Kopyto96: a może spróbuj swoim potężnym intelektem zrozumieć innych i ich podejście do seksu. Twoje jest inne i to już wiemy, znamy też twój stosunek do innych ale jak oni sami się z tym czują to już twoje wyobrażenie.
  • Odpowiedz
  • 1
@naksu: No to smutne, ale uderzasz teraz do czegoś konkretnego? Uważam, że kobieta wtedy czuje się jak przedmiot. I powiem więcej - mimo, że jestem bardzo antyfeministyczny, uważam że to mężczyźni zgotowali nam taki wspólny los. Chory f----z sprawił, że podniecało ich, jak kobietom puszczały hamulce i zaczęły się zachowywać bezpruderyjnie.
  • Odpowiedz
  • 9
@TakiSobieLoginWykopowy: Jestem w stanie zrozumieć to podejście, jest po prostu plebejskie. Tak samo jak jestem w stanie zrozumieć gwałty, morderstwa i inne rzeczy, bo one na świecie się dzieją od lat i nikogo nie powinny dziwić defekty i odchylenia. Jeśli ktoś ma podejście do seksu w kategorii: sport, rozrywka, to jest po prostu takim samym niedorozwojem jak ulany janusz, dla którego największą wartością jest się porządnie nażreć i resztę ma
  • Odpowiedz
@Kopyto96:
Porozmawiajmy
Ciekawi mnie skąd u ciebie tak silne poczucie wyższości?
Na czym opierasz swoją ocenę hierarchii ludzi?
Z jakiego środowiska sam się wywodzisz?
Czy możesz uznać małżeństwo swoich rodziców za udane i
  • Odpowiedz
  • 4
@sberatel: Jesteś tym klasycznym przykładem, co jak zobaczy cudzą opinię, to powie że to brednie, bo jemu nie pasuje, ale nie potrafi w żaden sposób przytoczyć swoich argumentów, bo to już ponad jego siły xD
  • Odpowiedz
A już najbardziej gardzę tymi wszystkimi dzbanami, co wszędzie muszą pokazywać, jakie mają braki. Te by wygrzmocił, tamtą by załadował, tamten "co podupczył to jego", kobietę to by musiał mieć taką i taką. To lubi, tamtego nie lubi. Iksde. Kogo to obchodzi? Macie z kimś takim stycznośc, od razu możecie założyć, że to mentalny wieśniak

@Kopyto96: to akurat fakt. Jest to żenująco prymitywne. Tylko dla mnie takie teksty nie oznaczają,
  • Odpowiedz
@naksu: a teraz wyobraź sobie że ktoś może mieć w------e w to co teraz napisałaś pod postem OP'a. Napisz o tym swoim fikumiku osobny post albo odnieś się do tego co napisał OP. Szuka zrozumienia, a nie "kontrzrozumienia", myślę, że już nie jesteś ruchable dla OP'a.
  • Odpowiedz