Aktywne Wpisy

mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja dziewczyna ma do mnie pretensje, bo nie mam „ambicji”
Siema, chciałem zapytać, czy to ja mam coś z głową, czy moja dziewczyna wymyśla jakieś problemy na siłę.
Mam 29 lat, pracuję na produkcji, zarabiam minimalną, wynajmuję kawalerkę w bloku. Chciałem wziąć kredyt na podobne mieszkanie, żeby w końcu mieć coś swojego, ale teraz się zastanawiam, czy jest sens. Moja dziewczyna (24 lata, po studiach, pracuje w biurze) zaczęła mi
Moja dziewczyna ma do mnie pretensje, bo nie mam „ambicji”
Siema, chciałem zapytać, czy to ja mam coś z głową, czy moja dziewczyna wymyśla jakieś problemy na siłę.
Mam 29 lat, pracuję na produkcji, zarabiam minimalną, wynajmuję kawalerkę w bloku. Chciałem wziąć kredyt na podobne mieszkanie, żeby w końcu mieć coś swojego, ale teraz się zastanawiam, czy jest sens. Moja dziewczyna (24 lata, po studiach, pracuje w biurze) zaczęła mi

niewidka +75

źródło: temp_file4486640425483709336
Pobierz
Dokupione. Połowa oszczędności życia wsadzona w BTC i jestem dziwnie spokojny. Mam wrażenie, że z czasem ludzie z rozrzewnieniem będą wspominać, że można było kupić Bitcoina poniżej 100k. Spadki traktuję tylko i wyłącznie jako okazję, zero stresu, kompletny chill i podekscytowanie tym co będzie. Dziękuję Pan Bitcoin.
źródło: temp_file2474650743786075160
PobierzSwojego bitka zakupionego po średniej cenie 28k sprzedałem przy 60k (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Tu jest czynnik psychologiczny który odrzuca ulice od zakupu. Ulica nie wie, że można kupić parę miejsc po przecinku a nawet jeżeli wie to w ogóle nie ma zachęty tego robić kupić 1/100 czegoś wirtualnego. Żaden z pseudo influ z neta o tym nie mówi i nie bierze tego pod uwagę a to jest jeden z
Poza tym w każdej hossie mówili, ze ulicy nie będzie i nic nie wzrośnie. Ten sam schemat ciagle się powtarza. Teraz jak korekta, a jak pewnego dnia ruszy to nawet nie zdążycie zauważyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@progresywneprzeladowanie no i co z tym CBDC? BTC do zera, bo będzie cyfrowe euro?
@kvtasjusz-mgbewe za rok za pół darmo? za rok cena BTC może być w peaku
@mozetenjestwolny gratulacje, ale czekam na dalsze wzrosty :)