Aktywne Wpisy
ashemar +4
Doradźcie proszę bo czujemy się fatalnie jako rodzice. Organizujemy córce która kończy 6 lat urodziny w fajnym miejscu z animatorami i ogólnie zabawą. Takoe porządne urodziny dla całej klasy bo do tej pory to były małe urodziny dla rodziny i znajomych.
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie
ProtossTassadar +72
Dużo tu widzę porównań ludzi z IT do lekarzy np., że psychiatra bierze 350 zł za wizytę. Patrząc tylko na zarobki popełniacie ten sam błąd co ja przy wyborze studiów. Jestem po medycynie, a jeszcze przed specką i dorabiam sobie w przychodni. Tak, już teraz mam dobry hajs. I dla Was możnaby tu skończyć, ale nie widzicie tych tabunów ludzi w kolejce. Trafiają się serio różni, z niektórymi nie da się porozumieć. Nie wiem jak niektórzy radzą sobie w takim codziennym życiu. I później taki wystawi Ci złą opinię, albo prawnikami straszy. Na jaką speckę się nie dostanę i tak będę z Nimi pracował. #pracait
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A jak ktoś z własnej woli idzie pracować jako urzędnik socjalny to już w ogóle sado maso.
Moje znajome prowadzące własne gabinety mają wykupione ubezpieczenie na 5-10 KKK i płacą miesięczna miniratkę składki za 3k .
─────────────────────
@mirko_anonim: co?
Nom, więc są zawody, w których się pracuje z innymi ludźmi i wcale nie są dobrze płatne.
────────────
Byłam w ciągu ostatnich kilku lat u kilku lekarzy, psychiatrów też. Kolejki na 30 ludzi. Każdy wychodził po 5 minutach :))) straszna praca, serio!!!!!!!
─────────────────────