Aktywne Wpisy
McBreed +260
poszedłem na grzyby a tam takie coś, jakiś nowy gatunek???
Za granicą
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ogólnie gdybym miał oba profile takie jak ten lepszy to uważałabym się za 7/10. Moja pewność siebie na pewno by mocno wzrosła. Do zdjęć ustawiam się lewą stroną, z ludźmi gadam tak jakby bokiem, no generalnie nie czuje się komfortowo ze swoją połową mordy krótko mówiąc.
Wiem że nikt nie jest symetryczny i pewnie każdy ma różne profile ale u mnie to jest jakaś anomalia. No dwie różne osoby. Jakbym miał syjamskiego brata bliźniaka tyle że nie mamy dwóch głów tylko po połowie twarzy.
No i tak oto mam się za 3, może 4/10 z twarzy.
Nie wiem nawet co chciałbym poprawić, w sumie to wszystko xD Czytałem o jakichś niciach, implantach policzkowych, liftingu twarzy, no i oczywiście kwasy.
Powiedziałem sobie że 2024 muszę ruszyć w końcu cztery litery i to też czynię, do tej pory idzie mi dobrze, następny krok to właśnie poprawa tej mordy żebym w końcu czuł się dobrze w swojej skórze.
Także reasumując ktoś coś robił? Jak tak to gdzie? Ile trzyma efekt? Czy jesteście zadowoleni? Jakieś efekty uboczne?
#niebieskiepaski #rozowepaski #uroda #wyglad #twarzboners #kobiety #medycynaestetyczna #chirurgiaplastyczna #pytanie #pytaniedoeksperta #pokazmorde #zalesie #depresja