Aktywne Wpisy

Kiedy niemowlak jest mniej angażujący i chociaż trochę daje odpocząć? Chuop pyta, bo już prawie ochujoł ze zmęczenia fizycznego i psychicznego. (╯︵╰,)
#dzieci #rodzicielstwo #rodzice
W kołchozie jeszcze dodatkowo z-------l i w-------o.
Dejta jakieś słowa otuchy.
#dzieci #rodzicielstwo #rodzice
W kołchozie jeszcze dodatkowo z-------l i w-------o.
Dejta jakieś słowa otuchy.

Jedno jest pewne - walka solistek o medale będzie arcyciekawa, czego oczywiście Nam wszystkim - miłośniczkom i miłośnikom elegancji, technicznego kunsztu i estetyki życzę. Łyżwiarstwo figurowe jest chyba jedną z tych niewielu rzeczy (choć pozornie mało istotną), które przypominają że stary, stabilny świat jeszcze nie całkiem umarł w dobie globalnego wariactwa. #mediolan2026

źródło: IMG20240319195429
Pobierzjuż wystartował?
zapowiada się rok linuksa
@ork_sojownik: na tym sprzęcie już win xp przycina.
źródło: obraz
Pobierz@przegro_pisarz najdalej za 3 dni wrócisz do Windowsa. I prawidłowo.
@KotBojowy: Tez mi się tak wydaje. Co tam konfigurować? Tapetę zmienić? Czcionkę podstawową? Kolory? Nie wiem co jeszcze.
@kidi1:
dalej to już je po prostu konfigurowanie paska czcionki terminala albo guziczka do zamykania, taki typowy argument pod walenie konia jak androidziarze, że MOŻNA to robić (co z tego, że 99% osób ma w to
@KotBojowy: Powiem tak - od 1.5 roku musiałem w robo używać jednocześnie Ubuntu i Windowsa i tak jak byłem zawziętym windowsiarzem tak serio teraz wolę używać ubuntu do wszystkiego poza graniem.
Serio nie wiem dlaczego, po prostu jakoś przyjemniej scrolluje mi się wykopa na Ubuntu