Aktywne Wpisy
mickpl +1036
Ksiega_dusz +22
Jak zamierzacie dociągnąć do emerytury jako programiści, mając na uwadze aktualny rynek pracy, rosnącą podaż programistów oraz dynamikę branży, technologii?
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
Powoli się robi więcej sprzętu niż talentu
#kawa #kawatime #df64
Stempel jakaś bieda nieskalibrowany z Amazona, no i dystrybucja za pomocą WDT ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale no tera w modzie jest blind shaker, także no fujka a nie kawa, mógłbym dołożyć 10k i byłaby akceptowalna ehhh
Ogółem kupiłem kiedy jeszcze chodził za 1600, nie wiem czy bym dał 2k jak tera widze, prędzej kupiłbym na tym poziomie zwykłe Bambino które jest po 990.
Już mi dwa lata służy, kiedyś się zmieni, brakuje mi regulacji temperatury i chciałbym 58mm żeby jeszcze więcej pierdzielenia się z puck prepem było xdd Ale szczerze mówiąc termoblok jest fajną sprawą w porównaniu do boilera, włączasz
Pozdrawiam! Smacznej kawusi! Ja sobie piję właśnie taką z Melita Lettitia OT na przycisk :-)
zw idę na aliexpress po więcej narzędzi do dystrybucji
W ogóle u mnie w rodzinie jest jedna taka Melitta i ogółem fajny automat, ale nie wiem czy źle ustawili sobie go czy co, ale zawsze słaba (w znaczeniu brak body dla kawonazi xD)