Wpis z mikrobloga

• 1
@vnzb92: Waga jest timemore black mirror nano bo inne się nie mieszczą pod tym ekspresem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stempel jakaś bieda nieskalibrowany z Amazona, no i dystrybucja za pomocą WDT ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale no tera w modzie jest blind shaker, także no fujka a nie kawa, mógłbym dołożyć 10k i byłaby akceptowalna ehhh
  • Odpowiedz
  • 0
@mateusz_dzordan5656: chłop akurat se żartuje

Ogółem kupiłem kiedy jeszcze chodził za 1600, nie wiem czy bym dał 2k jak tera widze, prędzej kupiłbym na tym poziomie zwykłe Bambino które jest po 990.

Już mi dwa lata służy, kiedyś się zmieni, brakuje mi regulacji temperatury i chciałbym 58mm żeby jeszcze więcej pierdzielenia się z puck prepem było xdd Ale szczerze mówiąc termoblok jest fajną sprawą w porównaniu do boilera, włączasz
  • Odpowiedz
  • 2
@Rad-X: tak, druga pasja, hodowanie grzybów na wilgotnym kamieniu, za tydzień będę miał muchomory ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ja nie jestem wielkim kawoszem, ale rysuję czasem prostokąty dla firmy, która handluje sprzętem. Widziałem takie rzeczy, które fizjonomom się nie śniły. Uważam, że Kawosze, jeśli chodzi o gadżeciarstwo, są na podium zaraz za Audiofilami ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Pozdrawiam! Smacznej kawusi! Ja sobie piję właśnie taką z Melita Lettitia OT na przycisk :-)
vnzb92 - Ja nie jestem wielkim kawoszem, ale rysuję czasem prostokąty dla firmy, któr...

źródło: Zrzut ekranu 2024-03-19 o 13.08.10

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@vnzb92: AEEAEAEAE nie porównuj nas z audiovoodoo, my serio wyczuwamy te wszystkie nuty smakowe i różnice między żarnami aeeee ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zw idę na aliexpress po więcej narzędzi do dystrybucji

W ogóle u mnie w rodzinie jest jedna taka Melitta i ogółem fajny automat, ale nie wiem czy źle ustawili sobie go czy co, ale zawsze słaba (w znaczeniu brak body dla kawonazi xD)
  • Odpowiedz