Aktywne Wpisy
torian15 +66
Ciekawe ze jest bardoz dużo ludzi którzy myślą, że ludzie żyli razem z dinozaurami w perhistorii. Serio, zapytajcie swoje różowe :)
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
źródło: dinozaury
Pobierz
Wardegas +229
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz

@missioncritical: Nie wiem czy lewactwo, ale na pewno PO bardziej skręciła w lewo- jest przecież w koalicji z Zielonymi i to na własne życzenie- bo nikt tak naprawdę na tych Zielonych nie głosuje, mają tyle głosów ile dostali dobrych miejsc na listach od PO.
@missioncritical: Bo platforma skręciła ostro w lewą stronę by odebrać głosy lewicy.
@swiadomy_anakolut Wielką Brytanią też rządzą konserwatyści, no bo przecież premier z Partii Konserwatywnej ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: TELEMMGLPICT000300476866_trans_NvBQzQNjv4BqCRAD4Nic3wsaTh9Q5jBnvC9rrXO9Ty6McRjQDzRzvXk
Pobierz@B44M: A nie jest z Parti Konserwatywnej, czy o hus Ci chodzi? Czy teraz Partia Konserwatywna to jest też lewactwo1 a lejburzyści to lewactwo2?
źródło: EtpgbcDXcAAUkV3
Pobierz@Kupamilosci: Co to niby znaczy? Dalej w rządzonej przez nich Polsce obowiązuje religijne, wyjątkowe w skali światowej prawo zakazujące aborcji i nie ma mowy o związkach partnerskich, w szkole księża uczą religii. Gospodarczo są raczej dalej liberalni, zapowiadają uwolnienie handlu w niedzielę i podniesienie wielu emerytalnego. Gdzie ten ostry skręt widać? Wizerunkwo to praktycznie sami starsi faceci, z żonami i dziećmi.
źródło: elon-musk-36
Pobierzhttps://www.youtube.com/watch?v=B5aZCqOwSh0
@RudyMacKenzie: Zdaję sobie sprawę z tego uproszczenia, aczkolwiek wiem, że rządy w różnych krajach się zmieniają z uważanych za prawicowe na lewicowe, a przykładowo wydatki na transfery socjalne w rządzonych przez nich krajach stoją na diametralnie różnych poziomach i nie jest to uznawane
@Phallusimpudicus: Jesteś w tyle ładnych parę lat, jeśli myślisz, że równość małżeńska dla lgbt to jakaś szpica postępowców. To się już stało. Cały cywilizowany świat, do którego aspirujemy już to uznał. Obecnie rodzą się w Europie dzieci w konserwatywnych rodzinach, które pewnie nigdy nie zetkną się z żadną kontrowersją w tym temacie, bo za ich życia dwóch gejów może brać normalnie ślub w każdym ościennym kraju.