Wpis z mikrobloga

@Klepajro: Wybór matki był ok, ale sposób a raczej brak pomysłu jak tę postać wykorzystać zespuł końcówkę. A ostateczny kop w jaja na granicy autoparodii to jak matka umiera a ted jest z robin. Z Robin. Tą patologiczną laską która przespała się tam praktycznie ze wszystkimi.
  • Odpowiedz
@Jamniki2: to prawda ale widać dziwną prawidłowość większość jest od HBO albo ABC. Nie wiem jak wygląda sytuacja z ABC, ale HBO się zwija i jest coraz gorzej. Nawet zamiast HBO Max będzie tylko max.
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP: właśnie mi uświadomiłeś, że scenarzyści mieli 10 lat, żeby jakoś zgrabnie wpleść tytułową matkę w fabułę i zakończyć ten wątek z sensem ale woleli się zesrać metr przed kiblem xD
  • Odpowiedz
  • 1
właśnie mi uświadomiłeś, że scenarzyści mieli 10 lat,

@donttalktome: Nie do końca... gdyby seria miała być skasowana przed 9 sezonem to Victoria byłaby "matką" a tak to planowali od początku. Pisałem w spoilerze kilka wpisów wyżej...
  • Odpowiedz
@janciopan: tbh nie znam star warsów, kompletnie mnie nie jarają. coś tam widziałem bo ciężko nie zobaczyć w dzisiejszym świecie, ale tak na szybko zerknąłem o tych midi-chlorians i mi wygląda na baaardzo spoko koncepcje, serio

ale to tak tylko moja opinia bazująca na zerknięciu okiem
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP: pamiętam jak się kłóciłam z kolegą że i tak Robin będzie z Tedem na koniec, a on że to NIEMOŻLIWE BO COS TAM COS TAM

w sumie to nie lubiłam za bardzo tego serialu, taka tam zapchaj dziura do lecenia w tle w tv ale bez większego entuzjazmu
  • Odpowiedz