Aktywne Wpisy
Kearnage +999
zeszyt-w-kratke +45
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
Kolejny co udaje Polaka czeczen XD.
Bonus w komentarzu jak potwierdza, że działa na usługi orków:)
Oczywiście robak w Polsce nie mieszka, więc polskie prawo go nie sięga. Takich kont są tysiące, a #twitter #elonmusk nic nie robi
#ukraina #rosja #wojna #bekazonuc #onucowewpisy
Dam wam patent na nich, jak już weszliście w dyskusję, to napiszcie, żeby "Polak" wysłał wam zdjęcie ukończenia szkoły z dzisiejszą datą", wtedy obsrance przestają odpowiadać lub zbywają temat
@d4wid: widze ze @BayzedMan zalajkował, wyślesz?
Nawet na trollach oszczędzają teraz
@d4wid: też bym ci nie wysłał zdjęcia świadectwa, a daleko mi do ruskiego trolla xD
@d4wid: kończenie z kontrasygnatą prokuratura dziura w dupie xD
@d4wid: Sorry ale myślisz, że komukolwiek się będzie chciało grzebać za świadectwem żeby robić zdjęcie bo jakiś random z twittera poprosił?
@d4wid: chodzi o zdjęcie dyplomu? Przecież to niedorzeczne, powiem na swoim przykładzie. Po pierwsze "nie mam", a właściwie mam 500 km stąd, bo nie jest mi potrzebne. No raz było potrzebne jak zapisywałem się na studia i chyba na tym koniec(?) przynajmniej nie pamiętam, żeby jeszcze tego potrzebował. Po drugie nie będę ujawniał przed randomem w necie danych wrażliwych.