Aktywne Wpisy

MonazoPL +136
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
Larsberg +455
Nic mnie tak nie bawi jak ludzie wyprzedzający na złamanie karku w drodze do kołchozu o 5 nad ranem.
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
źródło: temp_file1898330045946326761
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzDam wam patent na nich, jak już weszliście w dyskusję, to napiszcie, żeby "Polak" wysłał wam zdjęcie ukończenia szkoły z dzisiejszą datą", wtedy obsrance przestają odpowiadać lub zbywają temat
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: d1e51fee7b34ce6fb5c513f93f96cf918b6aa05890409b43b645c861503b7423
Pobierz@d4wid: widze ze @BayzedMan zalajkował, wyślesz?
Nawet na trollach oszczędzają teraz
@d4wid: też bym ci nie wysłał zdjęcia świadectwa, a daleko mi do ruskiego trolla xD
@d4wid: kończenie z kontrasygnatą prokuratura dziura w dupie xD
@d4wid: Sorry ale myślisz, że komukolwiek się będzie chciało grzebać za świadectwem żeby robić zdjęcie bo jakiś random z twittera poprosił?
@d4wid: chodzi o zdjęcie dyplomu? Przecież to niedorzeczne, powiem na swoim przykładzie. Po pierwsze "nie mam", a właściwie mam 500 km stąd, bo nie jest mi potrzebne. No raz było potrzebne jak zapisywałem się na studia i chyba na tym koniec(?) przynajmniej nie pamiętam, żeby jeszcze tego potrzebował. Po drugie nie będę ujawniał przed randomem w necie danych wrażliwych.