Wpis z mikrobloga

• 89
@d4wid tutaj początkujący kacap na etacie, co nawet zmiany nicku nie ogarnia XD.
Dam wam patent na nich, jak już weszliście w dyskusję, to napiszcie, żeby "Polak" wysłał wam zdjęcie ukończenia szkoły z dzisiejszą datą", wtedy obsrance przestają odpowiadać lub zbywają temat
d4wid - @d4wid tutaj początkujący kacap na etacie, co nawet zmiany nicku nie ogarnia ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 13
jak już weszliście w dyskusję, to napiszcie, żeby "Polak" wysłał wam zdjęcie ukończenia szkoły z dzisiejszą datą", wtedy obsrance przestają odpowiadać lub zbywają temat

@d4wid: też bym ci nie wysłał zdjęcia świadectwa, a daleko mi do ruskiego trolla xD
  • Odpowiedz
Dam wam patent na nich, jak już weszliście w dyskusję, to napiszcie, żeby "Polak" wysłał wam zdjęcie ukończenia szkoły z dzisiejszą datą",

@d4wid: kończenie z kontrasygnatą prokuratura dziura w dupie xD
  • Odpowiedz
żeby "Polak" wysłał wam zdjęcie ukończenia szkoły z dzisiejszą datą", wtedy obsrance przestają odpowiadać lub zbywają temat

@d4wid: Sorry ale myślisz, że komukolwiek się będzie chciało grzebać za świadectwem żeby robić zdjęcie bo jakiś random z twittera poprosił?
  • Odpowiedz
napiszcie, żeby "Polak" wysłał wam zdjęcie ukończenia szkoły z dzisiejszą datą

@d4wid: chodzi o zdjęcie dyplomu? Przecież to niedorzeczne, powiem na swoim przykładzie. Po pierwsze "nie mam", a właściwie mam 500 km stąd, bo nie jest mi potrzebne. No raz było potrzebne jak zapisywałem się na studia i chyba na tym koniec(?) przynajmniej nie pamiętam, żeby jeszcze tego potrzebował. Po drugie nie będę ujawniał przed randomem w necie danych wrażliwych.
  • Odpowiedz