Wpis z mikrobloga

@Kopyto96: tak tak, jeszcze degraduj sytuację kolego od misiów. Wychodzi ci zacnie. Nie zredukuje to co prawda zasięgu 1000 km, ale może pocieszy Was tam trochę. Buziaczki :D
A tak przy okazji małe info - USA dzielą klientów na lepszych i gorszych, to fakt. Tym mniej wiernym dają sprzęt w modelach sprzed wielu lat, wartym zaufania dają sprzęt w konfiguracjach sprzed kilku lat. Ale żeby dawali sprzęt najnowszy, taki którego
  • Odpowiedz
@greg818181: typie, ty mnie już pod ruską propagandę podpinasz, chyba jesteś srogo przewrażliwiony. Ja tylko stwierdziłem, że na wykopie robią z tego nie wiadomo co, a na taką wizytę mógł pojechać wiceminister spraw zagranicznych i ogarnąć ten sprzęt. Wyszło trochę jakby miało być coś wielkiego, a nie było. I to są słowa Komorowskiego, pod którymi ja się tylko podpisuje. On też jest ruską onucą?

ochłoń
  • Odpowiedz
@Kopyto96: Myśliwy Bronek niech zostanie przy bawieniu wnuków a nie wypowiada się na tematy o których nie ma pojęcia. Jeśli potęga militarna dopuszcza Cię do takiej technologii to należy się cholernie cieszyć. Zakupy wojskowe to nie pójście do biedronki i nie należy ich rozpatrywać w kategorii - ktoś łaskawie pozwolił Ci wziąć kredyt i kupić - tak, gdyby nie pozwolili to podczas inwazji obcego państwa moglibyśmy w nich co najwyżej
  • Odpowiedz