Cześć #nieruchomosci :) w poniedziałek organizuję w Łodzi spotkanie otwarte. Porozmawiamy między innymi o mieszkaniówce, CPK i o tym, jak zapobiec wyludnianiu się miast.
To już kolejne z takich spotkań - z częścią z Was widziałam się w Warszawie i Katowicach. Prosiliście też o Łódź - więc przyjeżdżam:)
Wstęp wolny, będzie czas na swobodne zadawanie pytań. Zapraszam! ( ͡°͜ʖ͡°)
@KatarzynaPelczynskaNalecz: Cześć Pani Kasiu! Powodzenia i bardzo dużo siły. Większość z nas tu na świętym tagu #nieruchomosci trzyma kciuki za Panią i to co Pani robi !
@KatarzynaPelczynskaNalecz: Cześć Kacha. Nigdy nie byłem twoim zwolennikiem, jakaś taka lewa mi się wydajesz. Jak w ciągu godziny czy dwóch chcesz, koleżanko, omówić tak szerokie zagadnienia jak mieszkalnictwo, demografia lub rozwój? ¯\(ツ)/¯
@KatarzynaPelczynskaNalecz czy to prawda, że teraz gminy będą lokalnie decydowały ile ma być miejsc parkingowych? Czy to prawda, że głosowała Pani za tą ustawą?
@KatarzynaPelczynskaNalecz: chyba jest Pani jedyną osobą w rządzie, która na prawdę robi coś pożytecznego dla zwykłych ludzi. Dziękuję i życzę dużo siły i wytrwałości.
Jak w ciągu godziny czy dwóch chcesz, koleżanko, omówić tak szerokie zagadnienia jak mieszkalnictwo, demografia lub rozwój? ¯\(ツ)/¯
@Przypadkowy: A srak. W dziesiątkach programów, na debatach, wiecach itd. uczestnicy mają jeszcze mniej czasu na omawianie jeszcze bardziej złożonych zagadnień a Ty dosrałeś się do jednej z niewielu prospołecznych osób w sejmie. Z szacunkiem do pani Kasi.
@KatarzynaPelczynskaNalecz: Miasta wojewódzkie to są akurat przeludnione, infrastruktura drogowa, komunikacja i mieszkalnictwo za tym nie nadążą. Przykładowo Kraków czy Wrocław to są w mojej opinii miasta nie do życia i chyba jedynym rozwiązaniem jest je trochę wyludnić.
@KatarzynaPelczynskaNalecz pani poseł niech pani odwiedzi wsie na powiatach tam to dopiero ubywa ludzi przeważnie młodych a drugi powód wyludnien to raczej przyrost naturalny szorujacy po dnie
Porozmawiamy między innymi o mieszkaniówce, CPK i o tym, jak zapobiec wyludnianiu się miast.
To już kolejne z takich spotkań - z częścią z Was widziałam się w Warszawie i Katowicach. Prosiliście też o Łódź - więc przyjeżdżam:)
Wstęp wolny, będzie czas na swobodne zadawanie pytań.
Zapraszam! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: hhhh
PobierzCzy to prawda, że głosowała Pani za tą ustawą?
@Przypadkowy: A srak. W dziesiątkach programów, na debatach, wiecach itd. uczestnicy mają jeszcze mniej czasu na omawianie jeszcze bardziej złożonych zagadnień a Ty dosrałeś się do jednej z niewielu prospołecznych osób w sejmie. Z szacunkiem do pani Kasi.
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@KatarzynaPelczynskaNalecz: Miasta wojewódzkie to są akurat przeludnione, infrastruktura drogowa, komunikacja i mieszkalnictwo za tym nie nadążą. Przykładowo Kraków czy Wrocław to są w mojej opinii miasta nie do życia i chyba jedynym rozwiązaniem jest je trochę wyludnić.
Komentarz usunięty przez moderatora