Aktywne Wpisy
dexter1213 +94
#kukurydzadextera #budujzwykopem #budowadomu #chwalesie
Siema Wykopkowicze i Wykopkowiczanki( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjeżdża kolejny update statusu budowy - tym razem działo sie dużo, więc i wpis będzie długi. Tl;dr Mamy dokoksowane SSO XD
Więc może napisze po kolei co się działo , w punktach - łatwiej będzie mi się odnaleźć w
Siema Wykopkowicze i Wykopkowiczanki( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjeżdża kolejny update statusu budowy - tym razem działo sie dużo, więc i wpis będzie długi. Tl;dr Mamy dokoksowane SSO XD
Więc może napisze po kolei co się działo , w punktach - łatwiej będzie mi się odnaleźć w
źródło: IMG_0162
Pobierz
wybryk_natury +199
Kakałko z Misią #pokazkota #misiafanclub
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#diuna #torrent #filmy #imax
jak wyżej
@envoray: ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: b5995612a71cf7ecedd763af58bf6c031737669003ea763081e848ddb51b31e3
Pobierzteraz nawet miałem iść na to, ale że pierwsza część mi tak średnio podeszła, była w porządku, ale zero jakiś emocji czy podjarki. No to jak mam iść siedzieć 2h45 minut w fotelu bez możliwości pauzy, plus na tygodniu po pracy to mi się nie chce.
Innymi słowy pójście do kina byłoby swego rodzaju
A co do jakości obrazu, widziałem twój wpis, też byłem w poznianiu i jakość wydawała mi się ok. W sensie mógłbym nie zauważyć braku płynności obrazu, ale kolory od razu bym wychwycił. Co prawda te czarno białe sceny wydawały się dziwne,
PS. A co do filmu zrobili z niego akcyjniaka amerykańskiego
A co do fabuły to szkoda gadać. Tam było takie pole do popisu w pierwszych scenach. A oni wymyślili sobie jakiś sztuczny spór między fremenami. I ja rozumiem że film to nie książka,