Aktywne Wpisy
reventon +542
Mamy najfajniejsze #wszystkichswietych #1listopada w Europie jeśli nie na świecie, i nawet z tym nie dilujcie. Mimo że od lat nam wmawiano że powinniśmy się wstydzić "smutnego" święta, bo przecież gdzie indziej się tak świetnie bawią na #halloween...
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
grzes1290 +149
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Wiecie co jest najbardziej żałosną częścią wykopu?
Nie są to wcale ludzie jacy mając jakiś problem chcą go z siebie wyrzucić.
Nie są to ludzi w złym stanie emocjonalnym jacy chcą ekspresji negatywnych emocji.
Nie są to wcale ludzie jacy stawiają nieuprawnione radykalne tezy.
Najbardziej żałosną częścią wykopu są ludzie jacy spędzają lata na komentowaniu wszystkiego i wszystkich. Nie dzielą się żadnymi przemyśleniami, nie tworzą swoich wpisów, nie starają się niczego opisać czy zrozumieć. Zamiast tego tworzą setki, tysiące komentarzy w jakich wypowiadają się na każdy możliwy temat. Oceniają wszystko w prosty, łopatologiczny sposób i robią to tak często, jak gdyby miało to znaczenie, jak gdyby byli kimś istotnym, a ich opinia ważna.
Internet nie ma większego sensu, to miejsce z jakiego ludzie jacy coś ciekawego w sobie mają i tak odchodzą, zostają tutaj frustraci i ludzie zwyczajnie złośliwi. Szkoda na nich czas bo to oni tworzą 3/4 treści jaka bazuje na frustracji i chęci wyśmiania lub umniejszenia innych.
#przemyslenia #internet #socjologia #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Wypisz wymaluj twoje "przemyślenia" (✌ ゚ ∀ ゚)☞
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi