Aktywne Wpisy
ksylen8 +328
Pierwszy raz w życiu go słucham dłużej niż 1 minute i jestem w szoku. Przecież to jest definicja populizmu... taki ściek się tam wylewa ze aż głowa boli... dla Amerykańców to już nie ma ratunku skoro go sobie wybrali - to wyrazny dowod na to ze społeczeństwo w pewnym momencie jak osiągnie jakiś punkt zaczyna się cofać w rozwoju
#trump
#trump

opewnieJerzy +25
Skad takie oburzenie na pomysl mentzena do odliczenia odsetek od dochodowego? Pseudo-przedsiebiorca na b2b z jednym kontrahentem moze sobie odliczac leasingi, ma nizsza skladke zdrowotna. Dlaczego ja, etatowiec na drugim progu, mam nie miec prawa odliczyc od podatku kosztu ponoszonego z kredytem?
#nieruchomosci #programista15k #konfederacja
#nieruchomosci #programista15k #konfederacja
Taka trochę hipokryzja i nepotyzm którego miało nie być, nadal jest.
#bekazpo
#polityka
#collegiumhumanum
#winatuska
#bekazlewactwa
#trzeciadroga
źródło: 1000012963-01
PobierzAle przecież wiadomo, że teraz pisowców zastąpią powcy i inni z 3d i lewaki
Więc powtarzam pytanie. W jaki sposób ze spółek skarbu państwa mają zniknąć ludzie z nadania Pis?
A teraz mam jeszcze kolejne pytanie. Mówisz, że pisowcy będą zastępowani. Trochę
Więc nie p-----l kocpołów że coś się zmieni. Jak zmieni to na gorsze, bo jakoś trzeba kupić 3d, pslowców i czerwonych
Zobaczysz że za cztery lata, w spółkach i na wysokich stołkach będzie się roiło od przydupasów Tuska, Kotłowni i reszty tej
źródło: 1000012970-01
PobierzDo tematu z ilością ministrów i wiceministrów przejdziemy jak tylko opiszesz mechanizm, który sprawi, że pisowcy znikną ze spółek skarbu państwa.
Ja chcę żeby jak już mają zniknąć zastąpili ich bezpartyjni fachowcy, a nie Tuskowi pomazańcy.
Ja tylko wytykam hipokryzję Tuska i jego ludzi.
Ale tak, jacyś politycy dostaną posady. Będzie tego znacznie, znacznie mniej. Nawet nie da się tego uniknąć.
Ten obrazek nie wziął się z niczego.
Poza tym teraz trzeba zadowolić 9 partii, a tylko stołki ich zadowolą.
Więc póki co te twoje bajdurzenia o redukcjach nie mają żadnego pokrycia
źródło: rbMk9kpTURBXy9lNTU3MzZkZDRjN2IxMjViODM4NDdkOWU0OTBkMGIwZC5qcGeSlQLNA8AAwsOVAgDNA8DCw94AAaEwAQ
Pobierz@Matpiotr: Tak. Zastępowali. Tak jak pisałem wzrost był 8 krotny.
Co do diagramu. W temat o którym rozmawiamy w całości wpisuje się tylko córka pracująca w urzędzie gminy. Córka asystenta posła też będzie przykładem nepotyzmu, ale to nie do końca to samo. Posłowie do pracy też muszą zatrudniać osoby