Aktywne Wpisy
Fuzuyaku +44
sildenafil +444
Nieletnia dziewczyna mówi, że 17-letni chłopak uprawiał z nią seks. Chłopak zaprzecza. Słowo przeciwko słowu.
Komu wierzy sąd?
Jak widać nawet przegryw może pójść siedzieć, więc nie cieszcie się że jak żadna was nie chce to jesteście bezpieczni.
Tak działa domniemanie niewinności w Polsce w sprawach o molestowanie, gwałt czy pedofilię. Po zmianie definicji gwałtu przez Lewicę fałszywe oskarżenia będą jeszcze skuteczniejsze.
#bekazlewactwa #lewackalogika #dyskryminacjamezczyzn #p0lka #przegryw #blackpill #depresja #falszyweoskarzenie
Komu wierzy sąd?
Jak widać nawet przegryw może pójść siedzieć, więc nie cieszcie się że jak żadna was nie chce to jesteście bezpieczni.
Tak działa domniemanie niewinności w Polsce w sprawach o molestowanie, gwałt czy pedofilię. Po zmianie definicji gwałtu przez Lewicę fałszywe oskarżenia będą jeszcze skuteczniejsze.
#bekazlewactwa #lewackalogika #dyskryminacjamezczyzn #p0lka #przegryw #blackpill #depresja #falszyweoskarzenie
#windowsphone #tylkomirkotylkowindowsphone
Czy ktoś może poprosić @michalkosecki by mnie ściągnął z czarnej listy? xD bo mam kilka pytań co do mikro na wp
Będzie możliwość odpalania gifów z np. przeglądarki bo obecnie chyba nie działają poza nią? Od tygodnia dopiero mam wp i bardzo oczekuję tej aplikacji od kiedy się dowiedziałem, że tak owa powstaje. Tło w aplikacji jest całkiem czarne prawda?(tego, akurat oczekuję, że tak będzie;p)
gify podobno są już zaimplementowane i będą odpalane z poziomu klienta mirko;
tło aplikacji będzie całkiem czarne lub całkiem białe (w zależności od tego, jaki temat masz ustawiony w telefonie).
nie używam notatek