Aktywne Wpisy

StefanQ +216
Znajomy przekonał mnie jakiś czas temu do #bieganie a ostatnio myślałem by nie pobiec sobie w jakimś nie za długim biegu ~5km.
W mieście u mnie będzie niebawem kolejna edycja biegu z cyklu CITY TRAIL (organizowane są w każdym większym mieście) i pomyślałem że wystartuję.
Przeglądam ich stronę i co ?
Jako mężczyzna mam zapłacić 42,99zł ale gdybym był kobietą to mógłbym pobiec za darmo !!!
W mieście u mnie będzie niebawem kolejna edycja biegu z cyklu CITY TRAIL (organizowane są w każdym większym mieście) i pomyślałem że wystartuję.
Przeglądam ich stronę i co ?
Jako mężczyzna mam zapłacić 42,99zł ale gdybym był kobietą to mógłbym pobiec za darmo !!!
każda

źródło: citytrail
Pobierz
Ko5aK +331
Dziś premiera nowej gry twórcy It Takes Two - Split Fiction. Cena w PL? Najwyższa na świecie.
źródło
#steam #gry #pcmasterrace
źródło
#steam #gry #pcmasterrace

źródło: split_fiction_cena
Pobierz
Jakie silniki są najlepsze?
#toyota #rav4 #motoryzacja #samochody
źródło: temp_file2840482496987016658
Pobierz@SgtPepper1942: niemieckie, z kilkoma wyjątkami
@r5678: Ostatnio zastanawiałem się czy w wolnych chwilach znowu nie zacząć sprowadzać i sprzedawać samochodów, tak z ciekawości sobie sprawdziłem i to jest prawda. Cen używek zaczynają spadać i wracać do normy także te bajeczki o inflacji pazernych handlarzy sobie w buty mogą wsadzić. Najgorzej to było podczas trwania epidemii wirusa gdzie różne osoby nam jako społeczeństwu próbowały wmawiać, że samochody są droższe bo ich nie ma
@Rick_Sanchez: To też jest akurat prawda, niektórym ludziom padło na łeb konkretnie odnośnie cen wystawianych samochodów. Przez moment pełno januszy-biznesu urodziło w swojej głowie taką myśl, że oni drożej sprzedali jak kupią swoje auto po kilka latach jego użytkowania i chyba to jest właśnie to.
źródło: RdrOkkx
Pobierzźródło: XSFVkDv
Pobierz