Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1445
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
BozenaMal +127
Rodzina z Sydney w Australii odmówiła sprzedaży swojej postadlosci developerom mimo iż Ci proponowali ogromne sumy. Szacuje się że teraz to miejsce jest warte 40-50 mln dolarów.
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
Nawet dziadek potrafi się wziąć za siebie i zbudować fajną formę w niedługim czasie. Ale przegryw i tak powie, że dobija do 30 i jest już na to za stary a żeby mieć fajną sylwetkę to trzeba zaczynać w wieku nastoletnim albo że ma słabe geny i że się nie da :)))
(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ 1:0 dla Liryczne MMAAAA
@WyzwolonaPodrozniczka: mhy, a kiedy wyleczysz hiva?
@Mr_3nKi_ Niby jak, skoro ja ćwiczę 4x w tygodniu od 8 lat? Jedynymi leniwymi spaślakami tutaj jesteście wy xD
@WyzwolonaPodrozniczka: Trudno w to uwierzyć, skoro wraz z koleżanką robicie jakieś słabe baity - nie macie nic lepszego do roboty? xD
Nie żebym wam nie wierzył, ale zawsze jak laska ustawia sobie na profilowym inną ładną laske, to okazuje sie, że jest pasztetem. Nie odpowiadam wam na wasze baity, bo są tak oczywiste i nudne, że nie ma nawet po co
@baton967: nie bije ludzi za nic, czysto hipopotetycznie rozwazam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ja moge zostac twoim ziomblem
@WyzwolonaPodrozniczka: Patrząc po łapie na lewym foto, ten dziadek zawdzięcza formę dzięki 30-40 lat niezwykle ciężkiej pracy, a obecnie jedyne co zrobił, to zgubił piwny brzuszek, ty tępy durny ośle.
Ta twoja fajna forma w niedługim czasie, to ciężka orka tego człowieka ponad siły przez dekady. Ma podobne łapy do mojego dziadka, człowieka, który stracił przez
@baton967: a wyciagasz z tego chociaz jakiekolwiek wnioski?
w sumie jestes tego swiadomy, a to juz cos