Aktywne Wpisy
369zszywek +70
Przestrzegam przed mirkiem @Smutny_procesorr
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
pozpozi +2
Szybkie pytanie do osób siedzących w #marketing
Przyjeżdża do mnie firma robiąca szkolenie "gratis". W jednym z wymogów by szkolenie było gratis jest "grupowe zdjęcie na tle ścianki z logiem firmy i jej sponsorów". Teraz tak, mieli mi tą ściankę dostarczyć "w najbliższym czasie", sęk w tym, że szkolenie jest jutro, a maila z prośbą o dane do wysyłki dostałem miesiąc temu xD Stosujecie takie klauzule w swoich firmach? Jeżeli
Przyjeżdża do mnie firma robiąca szkolenie "gratis". W jednym z wymogów by szkolenie było gratis jest "grupowe zdjęcie na tle ścianki z logiem firmy i jej sponsorów". Teraz tak, mieli mi tą ściankę dostarczyć "w najbliższym czasie", sęk w tym, że szkolenie jest jutro, a maila z prośbą o dane do wysyłki dostałem miesiąc temu xD Stosujecie takie klauzule w swoich firmach? Jeżeli
Wszelkie dziadkowozy i "damskie" auta mile widziane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #logikaniebieskichpaskow #glupiewykopowezabawy
@Larsberg: każdy SUV
@assninja: wut?
@assninja: no tak
@assninja: uzasadnij
Jeśli szkalujesz komunikacje miejską to znaczy ze nie jeździłeś prawdziwie #!$%@? autem
To nie jest jakiś tani samochód. To jest samochód który pomimo bycia melexem za pomocą krzykliwego koloru wola losowych ludzi. Innymi słowy wszyscy się gapią bo kolory tego samochodu przyciągają uwagę.
Poza tym, cinqucento prowadzi się jak gokart jest w miarę proporcjonalne i można je polubić. Ale to prowadzi się jak kibel a wyprzedzanie ciezarowki na autostradzie przy