mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
6
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
S.....r
S.....r
@DROP_TABLE_Usernames: Wątpię, że to ktoś kto ma obsesję na punkcie Malali, więc to pewnie on sam odwala xD.
Taki wielki programista, studia na dobrej uczelni, a pewnie nie zdał pierwszego semestru i gnije u starych w piwnicy z pogłębiającą się zgnilizną mózgu.
5
S.....r
S.....r
@mirko_anonim: Jeszcze @alternatywka-malali7 xD.
No takie gość ma fajne i udanie życie, że cały dzień siedzi na Wykopie i z innych kont wszędzie się wtrynia i pisze, że inni mu zazdroszczą. A my niezazdrośni.
3
D.....s
2
h.....0
h.....0
@mirko_anonim: a my zazdrośni
2
Hanlan
@Sojourner: Ten cały malali to dobry schizofrenik i jeszcze narcyz, w sumie nigdy nie widziałem takiego połączenia
2
mirko_anonim
Anonim (nie OP): (ja jestem OPem ale zgubiłem klucz) @Sojourner @DROP_TABLE_Usernames ogólnie to ma sens co piszecie bo osoby ze schizofrenią często mają urojenia ksobne, czyli myślą że wszystko się kręci wokół nich:

Urojeniowe przekonanie, że ludzie z otoczenia zwracają na pacjenta szczególną uwagę, dają sobie znaki, mówią o nim, obgadują go. Żywa rozmowa pasażerów autobusu i śmiech jest interpretowane, jako rozmowa o pacjencie i wyśmiewanie się z niego.

i to

Czyli bizneswomeny, hrówki i księgowe wracają do garów ?

6 plusów

więcej
2
StrzelamZucha95
0
Kadej
Kadej
@mirko_anonim: I chłop jeszcze z multikont pisze, że to wcale nie on. Jak przecież nawet sam nick jasno sugeruje że to on.
0