Wpis z mikrobloga

Panowie wpis spadł z mikrobloga.

Ale pomysł był zacny i ja bym się na niego pisał, potrzebujemy kilku Mirków plus grupa na what's up i robimy to jedziemy na Krupówki kupujemy strój misia i wielki baner że zdjęcia za darmo.

Pomysł był taki żeby jechać na Krupówki w kilku/kilkunastu Mirków zabrać strój misia i robić zdjęcia za darmo cały dzień, a góralą by dupa pękła na pół i do tego potrzeba była by jakaś obstawa ja tam się pisze i melduje się do tego zadania ochrona z moje strony gwarantowana +195/110

#zakopane #krupowki #afera
Wykop24h - Panowie wpis spadł z mikrobloga. 

Ale pomysł był zacny i ja bym się na ni...

źródło: temp_file5057740915141335842

Pobierz
  • 119
jaka działalność, jedynie oco mogą się przyczepić to zaczepianie ludzi

@dawid-hopek: to trochę tak, jakbyś się rozłożył z gitarą na Krupówkach i grał, albo był mimem, udawał pomnik czy co tam jeszcze, tylko bez kapelusza na datki. Przyjdzie straż miejska i powiesz, że za darmo, to przecież można? Albo it's just a pranko, bro!
Ja nie znam przepisów miejscowych, ale podejrzewam, że Krupówki już na szczęście nie wyglądają tak jak 15
Choć podejrzewam, że straż miejska przyczepi się o Wasz brak pozwolenia na prowadzenie działalności (mimo, że za darmo itp.), ale nie ukrywam, że jestem ciekaw.

@Alpha_Male: Naprawdę nie można się fotografować z przypadkowymi ludźmi za obopólną zgodą? Można utrzymywać, że strój to ciepły sweter i normalny outfit w którym chodzi się codziennie do pracy ... o co mają się przyczepić? xD
@Alpha_Male Granie na instrumentach bez nagłośnienia, tj. prezentacja własnych umiejętności artystycznych, nie stanowi w świetle obowiązujących przepisów wykroczenia, dopóki nie wpłynie zgłoszenie od osoby, która uzna, że taki występ zakłóca jej spokój, w szczególności odpoczynek nocny - informuje Marek Niziołek z sopockiego magistratu.
była by jakaś obstawa ja tam się pisze i melduje się do tego zadania ochrona z moje strony gwarantowana +195/110

@Wykop24h: @Wykop24h: ale cos wogole potrafisz ? I jaka masa?
Górale nie będą stać z rękami w kieszeniach to jest bardziej niż pewne. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego jaki to ma potencjał eskalacji. Kilku Mirków to dużo za mało. W ogóle pomysł prowokowania tylko z chęci zrobienia
Naprawdę nie można się fotografować z przypadkowymi ludźmi za obopólną zgodą?

@Dadas77: no patrz, a ten facet z filmiku dostał mandat, a mógł powiedzieć, że to ciepły sweter, co za dureń :)

@dawid-hopek to w Sopocie, a tymczasem na Krupówkach, o których tu mówimy:

Jak wyjaśnia nam burmistrz Zakopanego, każdy kto chciałby uskuteczniać takie występy muzyczne na Krupówkach, powinien mieć zezwolenie na zajęcie pasa drogowego.

Ale może odchodzimy za bardzo od
@Ex3_: Zwyrol nie nagra, bo jest zajęty trzepaniem kuca i graniem w LoLa, ale dla jakiegoś ambitniejszego youtubera o ile się nie boi ataku starych wyłudzaczy (guroli) i zrobi to w miarę szybko, póki temat jest świeży to nie byłoby nic trudnego.
@Birter: Zauważ. Że policja chce wyrabiać statystyki w każdy możliwy sposób. Im łatwiejszy, tym lepiej. Wystarczyłoby żeby pierwszy lepszy policjant z parciem na karierę puścił kogoś w cywilu na rozpoznanie ulic. I potem chodził i ich kasował.
Trochę dziwne że jakieś gry w trzy kubki. I drące mordę żule wyłudzacze w strojach misia są tam na porządku dziennym, i nikt nie zdaje się ich ruszać.
Tacy ludzie są źli dla okolicznych