Aktywne Wpisy
ninjav9max +369
Ciekawe kto będzie robił szalunek i wylewał beton z gruszek pod budowę budynku
#pieklomezczyzn
#pieklomezczyzn

źródło: IMG_4027
Pobierz
Amigoyamigo +660
Czy dobrze rozumiem, ze ceny #nieruchomosci w krajach zachodnich za m2 sa nizsze niz u nas ale przynajmniej stopy procentowe sa 2x nizsze niz u nas, a to wszystko przy wyzszych zarobkach i podobnych badz nizszych kosztach zycia?
Komentarz usunięty przez moderatora
co ci te suvy zrobiły? jeszcze rozumiem 15 lat temu jak wchodziły, ale dzisiaj?
ot, podniesiony samochód - nikt nie udaje że są terenowe (ale w zimie tego prześwitu się przydaje), trochę wygodniejsze do wsiadania, trochę więcej miejsca do pakowania bo sedaniarze nie lubili combi a w suvie to nie przeszkadza, trochę wyższe koszty opon czy paliwa, trochę wyżej się siedzi więc światła mniej oślepiają i to tak wiele
Komentarz usunięty przez moderatora
@saggitarius_a: xD
źródło: temp_file7744914039892704690
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Nie mieści się na miejscach parkingowych
Może i dostaje brzydkie kombi na szczudłach, ale za to ma mniej pojemny bagażnik
ale mam też dobrze ustawione światła i takie też mnie nie oślepiają. Za to największym problemem są nowe wynalazki vw które walą po oczach nawet w dzień. I to montowane w sedanach - czy to skoda czy vw czy audi. Nie wiem, może idoci jeżdżą cały czas na matrycach "bo się wyłonczajom"?
@saggitarius_a: no jak? Przecież suv to samochód dla starych kobiet więc wręcz przeciwnie to działa