Aktywne Wpisy
Czy dziwnym pomysłem jest założenie Tindera żeby znaleźć kogoś WYŁĄCZNIE do przytulania?
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem
PorzeczkowySok +21
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
Mam mały problem, gdyż jak jeszcze siedziałem po hostelach to zgubiłem klucz od zamykania do roweru. By nie było, rower jest w bezpiecznym miejscu, przy jednym z hosteli. Właścicielka wie, że w końcu po niego przyjdę i nawet śmieszkuje, że może stać, bo byłem tam fest długo i jest pamiątką. Zamykanie też nie jest jakieś grube, jakieś tanie g---o z Tedi czy innego chińczyka, jednak nie mam narzędzi ani od kogo ogarnąć (już ponad miesiąc temu ziomek z gumówką mi się oferował, ale przestał dawać znaki życia. Może go na front dali, bo Ukrainiec).
I teraz pytanie:
Jakie tanie narzędzie (do 50 dych, nawet i mniej) kupić do takiego zajęcia?
Rower muszę obciąć, bo w nowej robocie dostanę k---y z komunikacją z zadupia, na którym robię i powrotami nocą.
Taguję byle jak, bo nie wiem, jakie tagi dać zbytnio:
#przegryw #problem #problemypierwszegoswiata #rower #rowery #pedalarze #pedalujzwykopem #pomagajzwykopem #pomoc #poznan
Napiszę jeszcze raz, w skrócie.
Mieszkałem dłuższy czas w hostelu i w tym czasie kupiłem rower do z-----------a w Glovo (nie polecam za c---a). Podczas wyprowadzki stamtąd gdzieś zgubiłem klucz od zamykania do niego, ale po kontakcie z właścicielką obiektu ustaliliśmy, że rower może tam stać i odbiorę, gdy ogarnę narzędzia jakieś na u------e go.
Teraz mam nową robotę polegającą na sprzątaniu obiektu przemysłowego na jakimś wypizdowie
Jak nie grube, z takiej linki na przykład, to myślę że spokojnie tym udziubiesz.
Oczywiście można się bawić z piłowaniem, też da radę.
Dodaję zdjęcie poglądowe
https://www.youtube.com/watch?v=QpypHFmKS0k