@Archaniol_bo_rzyga_bryje: Powinno przeszkadzać każdemu kto nie ma ujemnego IQ. Akurat tobie może nie przeszkadzać, bo wielokrotnie już tutaj udowadniałeś, że twoje życie to tylko marnowanie tlenu.
Jeżeli ktoś uważa, że luty przypominający kwiecień to coś pożądanego i zadowalającego to pewnie będziesz zadowolony jak w marcu/kwietniu przyjdzie normalne o tej porze roku ochłodzenie i wszystko to co zaczyna kwitnąć zostanie wymrożone, prawda?
Akurat tobie może nie przeszkadzać, bo wielokrotnie już tutaj udowadniałeś, że twoje życie to tylko marnowanie tlenu.
@2aVV: Powiedział typ, co się jara polską piłką nożną xDDDDDD
Jeżeli ktoś uważa, że luty przypominający kwiecień to coś pożądanego i zadowalającego to pewnie będziesz zadowolony jak w marcu/kwietniu przyjdzie normalne o tej porze roku ochłodzenie i wszystko to co zaczyna kwitnąć zostanie wymrożone, prawda?
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: Ale sprawa nie jest o tym czy lubisz zimno czy nie. Tematem jest to, że patologicznie ciepły luty jest czymś tragicznym i trzeba być mocno upośledzonym, żeby cieszyć się z takiej pogody i zaburzenia cykli w przyrodzie.
Ogólnie w polskim klimacie każdy miesiąc powyżej normy jest szkodliwy, więc na tej skali nawet ciężko umieścić coś tak skrajnie tragicznego jak miesiąc z anomalią +6K.
Ogólnie w polskim klimacie każdy miesiąc powyżej normy jest szkodliwy, więc na tej skali nawet ciężko umieścić coś tak skrajnie tragicznego jak miesiąc z anomalią +6K.
@2aVV: Gdyby w marcu i kwietniu nie było już mrozu to jaka to niby tragedia dla plonów?
Chociaż zastawiam się jak możesz nienawidzić zimna mieszkając w kraju w którym w XXI wieku było może 5 zimnych dni.
@2aVV: Przecież cała ta akcja z "uchodźcami" została zaplanowana przez Łukaszenkę. Tak się zachowują "ludzie", którzy według Ciebie powinni zostać wpuszczeni do Polski.
Gratuluje, kolor nicku nieprzypadkowy.
@2aVV: Słuchaj no, pomarańczko. Jestem elitą tego portalu, współtworzę go i z tego powodu należy okazać mi szacunek. A teraz przeproś, uklęknij i ucałuj w sygnet:
mam już dość p---------a tego orangutana, odechciewa mi się dawać info na tagach, czuje pierwotne obrzydzenie do tego chama jestem prawusem ale k---a skręca mnie na myśl że ktokolwiek z prawicy tą abominacje popiera
jeszcze mniej słońca i więcej opadów w okresie jesienno-zimowym, polak wytrzyma! #pogoda
źródło: GHfcF8SXIAEW79a
PobierzJeżeli ktoś uważa, że luty przypominający kwiecień to coś pożądanego i zadowalającego to pewnie będziesz zadowolony jak w marcu/kwietniu przyjdzie normalne o tej porze roku ochłodzenie i wszystko to co zaczyna kwitnąć zostanie wymrożone, prawda?
@2aVV: Powiedział typ, co się jara polską piłką nożną xDDDDDD
@2aVV: Nie no, ja nienawidzę zimna.
Chociaż zastawiam się jak możesz nienawidzić
@2aVV: Gdyby w marcu i kwietniu nie było już mrozu to jaka to niby tragedia dla plonów?
@2aVV: Polska jest jednym z
źródło: GHfcIRoWgAA9CEJ
PobierzAle widać ile jest nieznanych ofiar upałów, bo takie p---------e to chyba efekt udarów cieplnych
@2aVV: Czemu? Przypłyną tu z łukami i procami i nie będziemy w stanie odeprzeć ataków?
Przypominasz (albo jesteś jednym z nich) osoby które bohatersko pisały o tym, że strzelałyby do ludzi na granicy polsko-białoruskiej.
źródło: 8h9dtx
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@2aVV: Słuchaj no, pomarańczko. Jestem elitą tego portalu, współtworzę go i z tego powodu należy okazać mi szacunek. A teraz przeproś, uklęknij i ucałuj w sygnet:
źródło: sygnet
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora