Aktywne Wpisy

crystalek10 +6
mam pytanie do męskiej części:
czy ważne są dla was:
1. wykształcenie u partnerki
2. zawód/rodzaj pracy jaką wykonuje
pytam na fali zasłyszanej rozmowy bo w sumie temat dość interesujący.
#zwiazki #pytanie #niebieskiepaski
czy ważne są dla was:
1. wykształcenie u partnerki
2. zawód/rodzaj pracy jaką wykonuje
pytam na fali zasłyszanej rozmowy bo w sumie temat dość interesujący.
#zwiazki #pytanie #niebieskiepaski
ewa-m +31
#randkujzwykopem #slask
Blondynka, 34 lata, wyższe wykształcenie, wzrost 165 centymetrów, waga w normie - pozna bezdzietnego ( też nie mam dzieci, wynajmuję mieszkanie w centrum Częstochowy, mieszkam z kotem) pana o bystrym umyśle, lubiącego rozmowę, dojrzałego emocjonalnie, w podobnym wieku, zadbanego. Chętnie wymienię się zdjęciem na priv, nie szukam chada ale też nie spodoba mi się facet który nie wie do czego służy szczoteczka do zębów czy chodzi dziesięć lat w jednym
Blondynka, 34 lata, wyższe wykształcenie, wzrost 165 centymetrów, waga w normie - pozna bezdzietnego ( też nie mam dzieci, wynajmuję mieszkanie w centrum Częstochowy, mieszkam z kotem) pana o bystrym umyśle, lubiącego rozmowę, dojrzałego emocjonalnie, w podobnym wieku, zadbanego. Chętnie wymienię się zdjęciem na priv, nie szukam chada ale też nie spodoba mi się facet który nie wie do czego służy szczoteczka do zębów czy chodzi dziesięć lat w jednym

jeszcze mniej słońca i więcej opadów w okresie jesienno-zimowym, polak wytrzyma! #pogoda
źródło: GHfcF8SXIAEW79a
PobierzJeżeli ktoś uważa, że luty przypominający kwiecień to coś pożądanego i zadowalającego to pewnie będziesz zadowolony jak w marcu/kwietniu przyjdzie normalne o tej porze roku ochłodzenie i wszystko to co zaczyna kwitnąć zostanie wymrożone, prawda?
@2aVV: Powiedział typ, co się jara polską piłką nożną xDDDDDD
@2aVV: Nie no, ja nienawidzę zimna. Mam nadzieję,
Ogólnie w polskim klimacie każdy miesiąc powyżej normy jest szkodliwy, więc na tej skali nawet ciężko umieścić coś tak skrajnie tragicznego jak miesiąc z anomalią +6K.
Chociaż zastawiam się jak możesz nienawidzić zimna
@2aVV: Gdyby w marcu i kwietniu nie było już mrozu to jaka to niby tragedia dla plonów?
@2aVV: Polska jest jednym z 50. najzimniejszych
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: No właśnie, gdyby. Ale nie wiesz tego, więc na ten moment jest to szkodliwe. Zresztą osoby takie jak ty i tak będą płakać, kiedy wiosną pojawia się jakieś zimowe epizody.
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: Czyli nigdy, bo w Polsce niemal nigdy nie jest zimno. Od ostatnich, prawdziwych, ogólnopolskich (lokalnie były pojedyncze epizody) mrozów minęło tyle czasu, że osoby wtedy urodzone mogą
@2aVV: Mam nadzieję, że w ciągu najbliższych kilkunastu lat pozbędziemy się całkowicie tej patologii pogodowej zwanej mrozem, która nie ma żadnych pozytywnych skutków dla gospodarki.
źródło: GHfcIRoWgAA9CEJ
PobierzAle widać ile jest nieznanych ofiar upałów, bo takie #!$%@? to chyba efekt udarów cieplnych
@2aVV: Czemu? Przypłyną tu z łukami i procami i nie będziemy w stanie odeprzeć ataków?
Przypominasz (albo jesteś jednym z nich) osoby które bohatersko pisały o tym, że strzelałyby do ludzi na granicy polsko-białoruskiej.
źródło: 8h9dtx
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@2aVV: Słuchaj no, pomarańczko. Jestem elitą tego portalu, współtworzę go i z tego powodu należy okazać mi szacunek. A teraz przeproś, uklęknij i ucałuj w sygnet:
źródło: sygnet
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora