@Iandschaft: ( ಠ_ಠ) a myślałem, że jest to związane z jeszcze bardziej pierwotnym instynktem, że podczas lania jesteśmy bezbronni. No nic, coś nowego. Czas na siku. (ʘ‿ʘ)
@schnippen_schnappen: Nie wiem jak można szczać do pisuaru bez możliwości otarcia siurka chociażby jednym listkiem papieru toaletowego, żeby nie było ostatniej kropli w majty, fujka ( ͡°ʖ̯͡°)
@michal__q: jezu specjalnie w spoilerze zaznaczyłem że nie o to chodzi i wydawało mi się że jest to oczywiste o co chodzi ale najwyraźniej dla niektórych nie, zwyczajnie każdy człowiek ma z tyłu głowy jak obecny świat wygląda, i zwyczajnie to wpływa na psychologie ludzi, jeśli ci się wydaje że nie to mogę to tylko skwitować chłodnym uśmieszkiem
@michal__q: a wiesz ile ludzi właśnie nie chodzi na prysznic tylko w domu sie myją z tego powodu? moim zdaniem strasznie projektujesz na innych swoją własną psychikę, ludzi wstydliwych nie zauważysz, właśnie dlatego że są wstydliwi
moim zdaniem mógłbyś się zdziwić ile "chadów" z twojego otoczenia którzy kreują się na bezstresowych kocurów ma swoje mniejsze lub większe dziwactwa, bo sam byłem w szoku jak mi np chłop mówił że się
@Iliilllillilillili: Biorąc pod uwagę powszechność zjawiska to nie widzę związku, szczególnie kiedy za typową przyczynę wskazuję się traumy.
@Ziegenhals naprawić? Żebym chciał pokazywać innym facetom pindola? To ja podziękuję.
Idźcie gdzie indziej z tą swoją ideologią LPG.
@KingaM: W sumie odpisuję jeszcze raz, nie wiem dlaczego nie zawołałem wcześniej - u kobiet to też występuje.
moim zdaniem mógłbyś się zdziwić ile "chadów" z twojego otoczenia którzy kreują się na bezstresowych kocurów ma swoje mniejsze lub większe dziwactwa, bo sam byłem w szoku jak mi np chłop mówił że się