Aktywne Wpisy

AXSIS +1
#gielda
Zamykasz wszystkie swoje obecne pozycje i możesz wybrać tylko jedną firmę, w którą włożysz cały kapitał. Która i dlaczego?
Zamykasz wszystkie swoje obecne pozycje i możesz wybrać tylko jedną firmę, w którą włożysz cały kapitał. Która i dlaczego?

MinisterKoryto +35
Najbardziej absurdalną rzeczą jaka się dzieje w piłce obecnie, to wystrzał formy Norwegów, Bodo za chwilę w ćwierćfinale LM z praktycznie samymi Norwegami, przecież chłopy jak się poukładają w reprze to rozjadą mistrzostwa XD
A jeszcze nie tak dawno Norwegia to była ekipa do klepania punktów xD
#mecz #pilkanozna
A jeszcze nie tak dawno Norwegia to była ekipa do klepania punktów xD
#mecz #pilkanozna

z fartem
chyba najlepiej zasnać i sie nie obudzić
jak by to miało być na moich warunkach, to najlepsza bron (dzieki bogu cieżki dostęp)
@kleboldswaifuv2: pewnie tak, ale raczej skuteczność może być niższa
kiedyś, jak to analizowałem, to statystycznie zastrzelenie sie jest najszybsze i najbardziej skuteczne
skok, pociąg odpadły w przedbiegach, ze względu na świadomość i czas samego wydarzenia
co Ci dzisiaj że tu zawitałaś?
@kleboldswaifuv2: no właśnie sie zastanawiam, jak mocne obrażenia i jakiego typu odcinają świadomość w ułamku sekundy, to istotne
bo jednak r------ć se ciało ale mieć jeszcze chwile świadomość, że to koniec, mnie przeraża
oczywiście in video games
@kleboldswaifuv2: sama jestes zelektyzowana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tak trakcja nie działa, chociaż nie jest to 0 potencjał
w sumie, porażenie prądem też dziwna misja w tym GTA
@kleboldswaifuv2: niepokojące
nie no nie neguje w 100% ale wydaje mi się jak by same szyny były pod takim napięciem względem ziemi, to samo działanie pociągów by było strasznie nieefektywne ze względu na upływ prądu
nie ważne, zboczenie zawodowe
kur... co Ty czytasz w tym internecie ...
@kleboldswaifuv2: miałem tego nie robić ale c--j ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ty akurat to masz historię dość burzliwą
ale zaciekawiłaś mnie, aż sobie zrobie resarch, dla samego zaspokojenia ciekawości