Wpis z mikrobloga

A tak btw, jeszcze nie widzialem na wykopie aby jakiskolwiek RUSKI TROLL proponowal nastepujace rzeczy:
- wylaczenie TOR i VPN dla wykopu
- pokazywanie skad ktos pisze
Ciekawe prawda? Skoro jest ukrainska propaganda i trolle ukrainskie, to nie lepiej by bylo gdyby ludzie o tym wiedzieli?
No chyba, ze to by ich samych odkrylo, ze pisza z jakiegos MUCHOSRANSKA. xD

A jak ja taka propozycje podalem, to bylo oburzenie hur dur, no ciekawe. Moze czas najwyzszy to zrobic?

#ukraina #europa #neuropa #takaprawda #ruskapropaganda #russiahateclub #wykop #moderacjacontent
  • 15
@BayzedMan: Z jednym raz pisałem o myśliwcach, poza tym ze bla bla NATO nic nie ma, nie napisał nic ciekawego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A ja się wysiliłem i pokazałem mu wspaniałe szwedzkie odrzutowce, przemyślenia pilotów którzy nimi latali a rusek tylko:
Wcale nie mamy zabytków muzealnych!
@BayzedMan: Artiom xD wszyscy wiedzą, że swoją nachalną robotą, nadajecie z Petersburga, bo inaczej dawno by już poszła odpowiednia łapówka do odpowiedniego majora, żeby wysłać was wszystkich karnie na front, za porażkę na froncie ideologiczno-propagandowym.
Artiom xD wszyscy wiedzą, że swoją nachalną robotą, nadajecie z Petersburga, bo inaczej dawno by już poszła odpowiednia łapówka do odpowiedniego majora, żeby wysłać was wszystkich karnie na front, za porażkę na froncie ideologiczno-propagandowym.

@WojciechM-ce: lapufka, uga buga, ukry ukry, major z bombasu, front, blablabla lewactwo xD