Aktywne Wpisy

Jagoo +6
Słuchajcie potrzebuje rady kogoś kto się zna, a tu się dużo osób zna. Niestety jak w pracy szukałam odpowiedzi to mnie wyśmiali jak dałam zakres finansowy... A więc znajoma chce swojemu synu kupić na 18 urodziny komputer, żeby pograł w gry. Jej fundusze są małe, a ja się średnio znam. Ma to być dla niego niespodzianka, jednak jej budżet jest skromny. Czy za dwa tysiące da się kupić komputer dla młodej osoby?

xcccx +176

źródło: temp_file3542343884351726233
Pobierz
Usunęli, zaorali i teraz jest tylko strona internetowa, która niby ma działać jak aplikacja PWA.
PIĘKNY MINIMALISTYCZNY INTERFEJS WYSZUKIWARKI FILMWEBU
Mokry sen frontendowców i designerów
Żartuje, gorszego UX ze świecą szukać, nawet wykop ma lepszą wyszukiwarkę.
#frontend #uxdesign #webdev
źródło: temp_file4845940515690900449
Pobierzźródło: IMG_F0332D8B5F08-1
PobierzCooooo? Jak to? Podaj jakieś źródło, chętnie poczytam.
MacRummors: Apple Confirms iOS 17.4 Disables Home Screen Web Apps in the European Union
To, że użytkownicy iOS rzadko korzystają z PWA to się nie dziwię, iphony słyną z tego, że ich użytkownicy wykorzystuja je do dzwonienia, robienia zdjęć i słuchania spotify.
Ja sobie nie wyobrażam Androida bez PWA, bo korzystam z tego w zasadzie cały czas, przynajmniej kilka razy dziennie z różnych aplikacji, w tym kilku własnych.
Tak czy siak, dzięki za info
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzZ tego co piszą - na iOS-a apka wróciła pod koniec 2023 roku, dwa miesiące temu.
https://www.filmweb.pl/news/Nowa+aplikacja+Filmwebu+jest+ju%C5%BC+dost%C4%99pna+na+iOS+%E2%80%93+Filmweb-153252
źródło: WykopX
Pobierz