Aktywne Wpisy

Graner +23

Wazzzup 0
Trafił mi się do przejęcia leasing BMW serii 4 z końca 2022 roku, niski przebieg, salon PL. Auto wyglada bardzo fajnie, obecny (drugi od nowości) użytkownik ma podobno problemy finansowe i chce szybko odstąpić bez odstępnego, bo rata wynosi prawie 5 tyś zł netto. Umowa na jakieś 160 tys zł, a wartość auta ok 180-190. Jednak po sprawdzeniu historii okazało się, że auto miało od nowości już 4 szkody:
1) Przód o
1) Przód o

Zmien ludzi na kobiety i wszystko sie zgadza
@LostHoldenCaulfield: nie bez powodu istnieje powiedzenie - kazda potwora znajdzie swojego amatora. Brzydka kobieta przebiera w niezle zarabiajacych normikach jak menel w śmieciach. Brzydki facet moze sobie zwalic konia, pojsc do prostytutki albo robic za bankomat dla samotnej madki
tak, brzydkie baby na bank maja łatwiej od was ( ͡º ͜ʖ͡º)
to sie nazywa urojenia xD
@mirko_anonim: jak juz wyjdziesz ze strefy bajek wlasnej wyobrazni to zrozumiesz, ze w warszawie jak ktos miesza 2 dzielncie dalej to jeszcze, ale jak 3 i wiecej to bez szans jest relacja na dluzsza mete.
Still latwiej bedzie sie zwiazac z kims 10% brzydszym / mniej overall ciekawym, kiedy mieszkasz po srodku
@ren-downhill: nie, to dotyczy też facetów. Gdyby do ciebie laski też tak startowały, to też byś zaliczał i olewał, bo uważałbyś, że może następna będzie lepsza od poprzedniej , ale tego doznają tylko chady i oskariat.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
@zmarnowany_czas: ja znowu widziałem wykres na którym było, że większość par już poznaje
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Secretary_problem
Tak samo w sumie szukałem miejsca do życia mogąc pracować gdziekolwiek: ostre filtry i odpowiedni algorytm, i duże zbiory nie takie straszne!