Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: najbardziej pokrzywdzona grupa sa nieatrakcyjni mezczyzni. Oni sa skazani na samotnosc. Albo zwiazek jako beciak. Pisze to bez nienawisci, tak wyglada sytuacja. Jedyne rozwiazanie to nauczenie sie zycia z tym. Wszystko zostalo ustawione zanim zaczales w to grac. Ale nie ma co sie martwic, mezczyzni dadza sobie rade ;) #whitepill
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Społeczeństwo w miarę działało, dopóki baby były wychowywane w wierze katolickiej. To trzymało te głupie baby w ryzach. Teraz robią co chcą i efekty widać - katastrofa. Katastrofa zarówno dla nich, dla mężczyzn, dla narodu. Rozwaliły społeczeństwo w ciągu 1 pokolenia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie pamiętam gdzie to czytałem i nie mogę na szybko tego znaleźć, ale o ile internet faktycznie dał możliwość poznawania ludzi z całego świata, to jednak większość związków jeat cały czas budowana przez ludzi mieszkających w jednej okolicy.
  • Odpowiedz
o ktorej dziwie sie, ze ma chlopaka a jednak

@LostHoldenCaulfield: nie bez powodu istnieje powiedzenie - kazda potwora znajdzie swojego amatora. Brzydka kobieta przebiera w niezle zarabiajacych normikach jak menel w śmieciach. Brzydki facet moze sobie zwalic konia, pojsc do prostytutki albo robic za bankomat dla samotnej madki
  • Odpowiedz
Przez internet i tani transport, lokalny rynek matrymonialny zmienił się w globalny rynek matrymonialny z nieograniczoną możliwością wyboru.

@mirko_anonim: jak juz wyjdziesz ze strefy bajek wlasnej wyobrazni to zrozumiesz, ze w warszawie jak ktos miesza 2 dzielncie dalej to jeszcze, ale jak 3 i wiecej to bez szans jest relacja na dluzsza mete.

Still latwiej bedzie sie zwiazac z kims 10% brzydszym / mniej overall ciekawym, kiedy mieszkasz po srodku
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

to jednak większość związków jeat cały czas budowana przez ludzi mieszkających w jednej okolicy

@zmarnowany_czas: ja znowu widziałem wykres na którym było, że większość par już poznaje
  • Odpowiedz