Aktywne Wpisy

walokid +9
Robiłem koledze #elektryka w domu, a nie jestem elektrykiem. Łączyłem kable na kostki wago bo najłatwiej się spina i rozpina, ale kiedyś mi jeden spec mówił że to fuszerka jest i lepiej zaciskać przewody albo łączyć na kostki skręcane. Jakie macie zdanie na ten temat?
#majsterkowanie #walokidmajstruje
#majsterkowanie #walokidmajstruje

źródło: wago
Pobierz
delli44 +647
UWAGA! Przedstawiamy najnowszą mapę Wypoku! #heheszki

źródło: 65feef06d4e4add0933bd08928308da5
Pobierz
a, i nie pakujcie sie w zadne zwiazki w robocie, sprawdzone, nie polecam xd
@muszyna_skarbzycia: no patrz, a ja od 15 lat z tą samą różową poznaną w pracy :)
PS – W dupie mam, czy w-----ę innych – w pracy nie ma kolegów, tylko znajome twarze. Beka z was. XD
@Trabancik: no za friko to wiadomo, ale nie zgodzę się z tym wychylaniem. Wielokrotnie dzięki mojej pro aktywnej postawie miałem wiele korzyści. Mogłem sam sobie kreować taski, nikt nade mną nie siedział kontrolując, jak pojawia się nowy projekt to sam se mogę ustalić co i jak będę robił i ile mi to zajmie i nikt się nie d--------a. A wiecie dlaczego? Bo wyglądam
@komakow: Można robić na poczet podwyżki/awansu – taka inwestycja – ale robaki tego nie zrozumieją.
@LebronAntetokounmpo: U brata w firmie produkcja zaczeła produkować ponad normę bo chcieli większy hajs to zmniejszyli im premie za osiąganie targetów a potem jeszcze obniżyli stawki za nadgodziny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak już mam coś robić więcej to po uzgodnieniu z menago, że na przykład chce awans to muszę ogarniać rzeczy X Y Z, które nie były w moich kompetencjach. Potem po jakimś czasie ewaluacja i albo awans i nowe obowiązki albo wracam