Wpis z mikrobloga

@malinq: Wystarczy?

"Mładanowicz podał mi wówczas dane o tamtejszym rolnictwie, że w Ukrainie funkcjonowały 93 agroholdingi, które według oficjalnych informacji z ukraińskiego ministerstwa rolnictwa, posiadają ok. 32 proc. wszystkich gruntów rolnych Ukrainy. Ale według nieoficjalnych danych to aż 47 proc. gruntów rolnych.

Istnieje tam dużo nieścisłości dotyczących obrotu ziemią, bo np. olbrzymia część gruntów jest dzierżawiona bezumownie. I wiele z nich zarejestrowanych zostało np. na Cyprze."
@Logytaze: to stawiający tezę jest odpowiedzialny za jej udowodnienie. Takie są zasady dyskusji, żeby nikt nie musiał tracić czasu na weryfikację bzdur drugiej osoby.
@malinq: Zasady dyskusji nie oznaczają, że ktoś mi za tę dyskusję płaci ani że chcę tracić na ciebie czas. Twój argument miałby sens, gdyby wiedza w danej dziedzinie była ograniczona, a ja chroniłbym ją przed światem. Jeżeli jesteś małpą i nie potrafisz za pomocą wyszukiwarki odnaleźć kapitału zagranicznego w ukraińskim rolnictwie to mi to lata.

UDOWODNIJ, ŻE ZIEMIA KRĄŻY WOKUŁ SŁOŃCA BADANIA NAUKOWE PODAJ ONEONE.
ktoś mi za tę dyskusję płaci ani że chcę tracić na ciebie czas

@Logytaze: mi też nikt za to nie płaci i nikt nam nie każe dyskutować. Ale jak już podejmujesz się dyskusji to rób to zgodnie z zasadami, albo nie miej pretensji, że ktoś nie chce weryfikować twoich bzdur.

Jeżeli jesteś małpą i nie potrafisz za pomocą wyszukiwarki odnaleźć kapitału zagranicznego w ukraińskim rolnictwie

@Logytaze: No tak, wyzywaniem mnie