Aktywne Wpisy
mickpl +875
Pamiętacie tego dewelopera co kwiczał na Komisji Infrastruktury o wykreślenie minimum miejsc parkingowych przed wystąpieniem Sroki z Murapolu jako "strony społecznej"? No to mu wrzucili do ustawy o pomocy powodzianom XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
ziuaxa +108
ZBIÓRKA HAJSU NA 1-godzinnego LAJVA/Q&A dla SEBASTIANA #sebcel
Wiemy, że Sebuś ostatnio ma ciężki czas i kompletnie brakuje mu motywacji do biegania więc postanowiłem coś z tym zrobić!
TERAZ
ZASADY ZRZUTKI:
Wiemy, że Sebuś ostatnio ma ciężki czas i kompletnie brakuje mu motywacji do biegania więc postanowiłem coś z tym zrobić!
TERAZ
ZASADY ZRZUTKI:
Rozmowy nie pomagają, somsiad zapalić musi bo się udusi czy -10C, czy 30C, koniecznie siedząc bezpośrednio pod moją loggią zamiast wyjść głębiej w ogródek, który jest spory. Wszystkie mieszkania w pionie mają +/- 55m2 i ten sam układ, są nawiewniki deweloperskie bez filtrów i 2 wiatraki wciągające powietrze do mieszkań. Jak na dole zapali, to jakby ktoś u mnie w mieszkaniu zaczął palić... minimum paczka szlugów dziennie.
Nawiewniki najtańsze i nie mają filtrów, więc nawet przy zamkniętych oknach to czuję. Nawiewniki do wymiany, no ale to jakiś koszt z robocizną + jestem wku***ony na somsiada i jestem otwarty na propozycje od znawców wojny somsiadowej.
#pytanie #sasiedzi #p-------y #patologiazmiasta #mieszkanie
Koci mocz też jest niezła bronią ,ale to już raczej dla tkanin typu obicia samochodowe...
( ͡° ͜ʖ ͡°)