Wpis z mikrobloga

Dzień dobry witam państwa bardzo gorąco.
Zbieram na pamięć masową ale taką dobrą co by moje filmy się nie zmarnowały bo po co będę miał dwie kopie na dwóch dyskach jak lepiej mieć jaden drogi dysk i nadzieję, że się nie wysypie. Bez państwa ten program nie mógłby istnieć więc zachęcam do wspierania na dziesięc sposobów wpłacania gotówki. No i przypominam k---y jedne że trzeba subskrybować i kciuk w górę tego. No p----y oglądają i nie potrafią bezmózgi nawet tego zrobić. Gdyby nie pieniądze to bym nawet do idiotów się nie odzywał.
Kij wam w dupę, karawana jedzie dalej. #szewko #geopolityka
T.....y - Dzień dobry witam państwa bardzo gorąco.
Zbieram na pamięć masową ale taką ...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TakiSobieLoginWykopowy

Jestes jednym z tych ktorych zawsze pozdrawia na poczatku programu (wiecie komu, co w co)?

Gosciu sie ceni - nie krytykuje, ma spora wiedze i sie nia dzieli i nie opierdziela sie tez, 50$ za specjalny odcinek to w mojej opinii zbyt drogo (moze takie sa stawki, nie wiem) , oplaty na patronite tez raczej do najnizszych nie naleza.
Moze jakby to po ang ogarnal
  • Odpowiedz
@dreadingit: szewko bardzo cenię ale to jego bałwochwalstwo w stosunku do widzów i nie mówienie wprost o pieniądzach na początku trochę mnie irytuje bo traktuje mnie jak idiotę. Dodatkowo te jego teksty o wkładaniu komuś czegoś. To dziwne.
Nawet wprost nie potrafi powiedzieć po co mu te 100 000 widzów, kciuki w górę, komentarze konfabuluje na ten temat a przecież potrzebne mu to do zarabiania kasy. Tego w nim nie
  • Odpowiedz
@TakiSobieLoginWykopowy

Kazdy ytuber mowi o pieniadzach, wprost lub nie, np przypominajac o subskrybcji czy algorytmie, czy reklamujac jakis produkt. Tutaj masz przynajmniej powiedziane na co ta kasa idzie i mozesz poczuc ze razem z gosciem cos wspolnie budujecie, ale mozesz tez tylko go sluchac bez angazowania sie i wspierania tworczosci.

Pewnie ma koszty wiec musi miec kase i kolo sie zamyka, albo sam zaplaci z zarobkow czy oszczednosci albo wygeneruje extra
  • Odpowiedz