Wpis z mikrobloga

@Staraagrafka też miałem taką sytuację, a nawet lepszą bo podał mi miejscowość w której jestem, czego potem się wypierał i próbował mi wmówić że ja mu podałem. Potem jak go podeszlem i napisałem że zagramy w grę i to tylko udawanie to "zagadnął" mój rok urodzenia. Dalej już bałem się bawić ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Staraagrafka: ja kiedyś go zapytałem, czy hitler wiedział o holocauście i zaczął odpowiadać, że nie ma dowodów, mówił coś o konsensusie naukowym, a po chwili wykasował wiadomość i stwierdzi, że no tak, musiał wiedzieć
  • Odpowiedz
@Staraagrafka: ten czat w wersji dla plebsu to jest jakaś j----a pomyłka, może podać ci niemalże wszystko ale jak poprosić o udowodnienie tezy iż napływ migracji wyniszcza cywilizacje zachodu itp itd to mu sie systemu przegrzewają
  • Odpowiedz
@Staraagrafka: Chatgpt jest modelem językowy i dlatego jest niejako przełomowy bo zachowuje pragmatykę zdań. To tak jakbyś wrzucił zdjęcia rtg mózgu i poprosił o opisanie tego co się na nim znajduje, model odpowie składnie ale nie określi poprawnie czy jest tam jakaś zmiana chorobowa. Od tego jest machine learning gdzie budujesz model w którym na bazie danych testowych i treningowych sprawdzana jest precyzja i dokładność modelu. Do testowania modeli językowych
  • Odpowiedz
@Staraagrafka: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Boże jak wyję ze śmiechu od 5 minut xDDDD
F.....y - @Staraagrafka: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...

źródło: xDDDDDDDD

Pobierz
  • Odpowiedz
@ZielonaOdnowa @Staraagrafka: wyjasnie bo widze ze nikt sie nie zna. Chatgpt dostaje ukryty prompt ktorego ty nie widzisz a on tak, ma tam instrukcje jak sie zachowywac i podstawowe info takie jak data. Kiedys mozna bylo go o to zapytac i wypisywal caly prompt systemowy, teraz to utrudnili
  • Odpowiedz