Aktywne Wpisy
zdenko 0
Co byście wybrali? Wybór pośród aut ze sportową sylwetką, oczekuję też możliwie komfortowej jazdy codziennej oraz fajnie gdyby był mocniejszy silnik:
Audi A3 S-line 1.5 (brakuje kasy na s3)
Golf GTI/GTI clubsport
Cupra formentor nowa widzę 1.5 lub 2.0 diesel, stara 2.0 benzyna 4x4
#motoryzacja #samochody #audi #volkswagen #vw #golfgti #cupra #golf8 #formentor
Audi A3 S-line 1.5 (brakuje kasy na s3)
Golf GTI/GTI clubsport
Cupra formentor nowa widzę 1.5 lub 2.0 diesel, stara 2.0 benzyna 4x4
#motoryzacja #samochody #audi #volkswagen #vw #golfgti #cupra #golf8 #formentor
Gymski +326
#biedronka czy wy jesteście normalni? Na #!$%@? mi ponad metr paragony jak kupiłem rzeczy za 30zl? Aż tak dużo macie papieru że nie ma na co #!$%@?ć?
#oswiadczenie #bekazlewactwa #bekazlewakow #4konserwy #bekazmoderacji #afera
#afera #polityka
dzbany do kwadratu, doczytałem ten regulamin standardy moderacji i masz tam wszystko, pod byle pozorem i WIDZIMIESIĘ moda dostajesz BANA BEZ MOŻLIWOŚCI ODWOŁANIA, bo post jest kasowany i nie ma możliwości podyskutowania czy słusznie czy nie: COŚ TAM BYŁO ALE NAM SIĘ NIE PODOBAŁO, a tłumaczenie że "użytkownicy cię zgłosili" to już leże i kwiczę
Jak obrażasz TUSKA, jak OBRAŻASZ WOŚP to idziesz w kierunku BANa
jeżeli śledzisz #bekazlewactwa i komentujesz (zwłaszcza memami) - BAN
LEWACKI
@siepan: Gdzie wady?
ja po 8 latach na wykop nie mam pojęcia jak robić to automatycznie ale wiem że dzisiaj mamy AI ćajbi i nie odróżnisz człowieka od bota
XDD pokaż tę dyskusję. Jestem ciekaw
Hiszpańscy żołnierze wrzucili do morza uchodźców przybywających z granicy maroka
1% Najbogatszych produkuje tyle CO2 co 2/3 ludzkości. Hipokryzja w głosowaniu.
Tego w telewizji nie zobaczysz cz. II | Prowokacje Ukraińców na granicy | Rakotw
Polski Sejm (chyba) 2024 A.D. (jakieś prawakoidalne urojenia że pedały w sejmie tańczą czy coś w