Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +41
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
Moseva +123
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Hej motki i belki. Od kilkunastu lat żyję na emigracji, w międzyczasie zamarli rodzice (młodo). Teraz dowiedziałem się że nie żyje też babka od niedawna, rodzina (jej syn, mój wuj ) nic nie powiedziała i z tego co wiem chyba próbują pominąć mnie przy podziale spadku. Jak że ojciec nie dożył to rozumiem że mnie przypada jego część.
Macie pomysł, co poza wyłożeniem 5k na prawnika, mogę ogarnąć sam?
I ewentualnie co zrobić jeżeli faktycznie mnie pominęli.
#pytanie #kiciochpyta #prawo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Najpierw się dowiedz, jak wygląda sprawa, możesz sam złożyć wniosek do sądu o stwierdzenie nabycia spadku. W takim postępowaniu sąd “prowadzi cię za rękę”, to nie jest proces. Albo wyżałuj kasę na prawnika, z góry nikt 5k za takie byle co nie weźmie (chyba że
No właśnie prawnik powiedział 5k na dzień dobry. Usc nie chce mi wydać aktu zgonu bo nie znam daty urodzenia, a rodzina nie chce mi podać....
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi