Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Musze to sobie wydrukować i oprawić w ramkę.

@brokenik: Jest to nawet wskazane, może jak codziennie będziesz to czytać to zrozumiesz istotę problemu. Czego ci naturalnie życzę. Choć wygląda na to, że z pięciu neuronów ci brakuje do tego sukcesu.
  • Odpowiedz
@v2erwo: Potwierdzasz tylko, że próbujesz robić to, na czym kompletnie się nie znasz. Ludzie są debilami? Też mi odkrycie. Chcesz na nich zarabiać, to masz im służyć. No chyba, że chcesz ich naprostować, no to pomyliłeś profesje.
  • Odpowiedz
  • 0
@mike78 Służyć xD Służyć to mógł chłop na dworze swojego Pana. Tutaj jest relacja firma-klient lub partner-partner. I zasady każdej strony są określane na początku relacji, a nie jak jednej stronie się zmieni pogląd na coś to będzie wysuwał swoje żądania i chciał jak to określiłeś, aby mu służyć. Każda strona wypełnia swoje obowiązki, nie ma jakiegokolwiek powodu, aby robiła coś więcej. Jak zamawiasz elektryka to mówisz mu żeby położył też
  • Odpowiedz
Każdy normalny człowiek

@mike78: Jeśli dobrze rozumiem to nie jest post o normalnych ludziach ;)
Każdy normalny człowiek jest w stanie podać informacje potrzebne żeby mu pomóc
  • Odpowiedz
  • 0
@mike78: @Pan_Slon

Tak wiem tak tu się żyje. Jestem ciekaw czy ludzie dzwonią np. do kablówki i żądają wymiany telewizora na taki który działa bo przecież oni telewizji nie mogą oglądać a płacą. Czy np. dzwonią do zakładu energetycznego kiedy trzeba wymienić w przedpokoju żarówkę.

Bo jeśli chodzi o Internet to ludzie dzwonią po prostu ze wszystkim. Nie działa mi mulitroom w Cyfrowym Polsacie więc dzwonię do swojego ISP.
  • Odpowiedz
@mike78: Oho widze wykopek ma pretensje do lokalnej firmy ale chyba nie potrafil przeczytac tekstu ze zrozumieniem. Mnie jakos lokalny operator pytal o adres i pomagal, nie musialem podawac do telefonu osoby na ktora jest umowa czy danych z umowy. Czepiasz sie wlasciwie nie wiadomo po co i o co, ot cham i prostak ktory nawet nie wie co chce przekazac poza proba zirytowania kogos.
  • Odpowiedz
@krzywy_kanister: Może po prostu jestem cholernie przewrażliwiony na wszelkie automaty telefoniczne, zarówno te do których sam dzwonię w potrzebie, jak i te, które same do mnie dzwonią. Temat jest bardzo szeroki i zasługuje na osobny wątek. Czy jestem chamem i prostakiem? Ludzie, którzy mnie znają, mówią, że nie, ale czy są ze mną szczerzy to już inna sprawa. Staram się nim nie być. Raz wychodzi to lepiej, raz gorzej.
  • Odpowiedz