Aktywne Wpisy

Salido +1400
Minął 0. (z 66) dzień wakacji.
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
źródło: 1-452590_g
Pobierz
kopek +239
Kto pamieta ten super odtwarzacz tzw. "empetrójke" :) i pobieranie muzyki na kazoo lub eMule? Xd
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
źródło: FB_IMG_1751014175815
Pobierz

Pieprzę, jak ja nie znoszę tych lotów z #emigracja w #uk z powrotem do "domu" (cokolwiek to oznacza), albo w drugą stronę. Pieprzony Ryan Air welcome to. Jeszcze nie jestem w Polsce, a czuję się jakbym już nie był w UK. Niby trzeba się spakować i tak dalej, ale nie ma co się spieszyć. Po tylu latach wszystko przecież masz obcykane. No ale jednak trzeba się spakować. Lot albo wcześniej rano, albo późną nocą. Podróż na lotnisko / z lotniska ze znajomym taksówkarzem. Za oknem oczywiście ciemno. Z jednej strony wszystko bardzo dobrze znam, z drugiej wszystko takie tymczasowe. Przez problemy ze zdrowiem, którym angielski NHS oczywiście nie podołał, często jestem teraz w Polsce i często muszę przez to przechodzić.
A najgorsze, że ani tutaj, ani tam nie czuję się u siebie. Jestem obcy. Nie mam przyjaciół. Nie mam żadnego punktu zaczepienia. Jestem cholernie samotny.
#samotnosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: widze, ze sie powodzi na saksach (ಠ‸ಠ)
Tinder?
Próbowałem Tindera, ale mam wrażenie że laski więdzą, że są towarem na który jest duży pobyt i po prostu szukają dla siebie jak najlepszej opcji.
─────────
@mirko_anonim: a kogo by miały szukać niby?
Lot z BA z Heathrow vs Ryan Air z Luton czy Stansted to niebo z a ziemia w komforcie i natężeniu stresu
@DrGreen_2: co jest złego w lataniu o 6 rano? Masz wtedy prawie cały dzień później do