Wpis z mikrobloga

Popieram dzisiejszy protest, brawo!

@PiccoloGrande: Protest również popieram i trzymam kciuki, ale jednak metoda tego protestu jest po prostu głupia. Oni powinni wylewać gnojówkę pod domami polityków czy wlewać ją do ich biur poselskich, a nie blokować ruch. Teraz weekend muszę rozplanować tak, żeby ominąć blokady, tak protest nie powinien wyglądać.
  • Odpowiedz
Tak protest powinien wygladac i tak wyglada, ale ty jak i duza czesc polakow nie macie pojecia o solidarnosci spolecznej i syndykalizmie.

@SUBAGAZI: Hahah, wkurzanie normalnych ludzi zamiast polityków to świetny sposób na spadek poparcia dla protestujących. To tak jakby powiedzieć, że oszołomy przyklejające się do ulicy w celu ochrony planety mają jakąkolwiek skuteczność. Chcesz poparcia społecznego to idź wylać gnojówkę pod sejmem, a prawie każdy zacznie bić brawo z
  • Odpowiedz
Hahah, wkurzanie normalnych ludzi zamiast polityków to świetny sposób na spadek poparcia dla protestujących.

@Szinako: O, kolejny skrajnie proukraiński działacz jojczący, że go polscy rolnicy wkurzają. No ciekawe, ciekawe.
  • Odpowiedz
@PiccoloGrande: piękne zesranie prawaczka wykopowego xD
I OPPOSE THE CURRENT THING

swoją drogą to powiedz mi, czemu mam się przejmować najbardziej roszczeniową, nierentowną i nieoplacalna ekonomicznie grupą społeczną obok księży, tirowcow i górników? skoro rolasy mają czas protestować, to chyba jednak rolnictwo to nie jest taki ból i krzyż pański jak to p------ą xD
  • Odpowiedz
swoją drogą to powiedz mi, czemu mam się przejmować

@yungdupa: Nie możesz się przejmować ponieważ jesteś ukraińskim propagandystą. To oczywiste, że boli Cię polskie rolnictwo.

nierentowną i nieoplacalna

Tak jest Artiom. Tylko sprowadzanie ukraińskiego zboża jest opłacalne.
  • Odpowiedz
@Szinako: Haha czyli jesteś za rolnikami ale niech nie wkurzają ciebie tylko innych XD jesteś z nimi tak bardzo no chyba że samochodzikiem trzeba dojechać gdzieś 20 minut dłużej XD to wtedy solidarność się kończy
  • Odpowiedz
Dobra, jak widzę BayzedMana (konto codziennie od rana do nocy postujące skrajnie proukraińskie treści) obrzydliwie szczującego na polskich rolników to widzę, że jednak jest coś na rzeczy.

@PiccoloGrande: O nie, i co teraz?
Przypominam w tym roku rzad zamierza oddac rolnikom 78 mld zlotych.
Pozdro elo xD
  • Odpowiedz
obrzydliwie szczującego na polskich rolników

@PiccoloGrande: dostaną w łapę i będzie po protestach ale przynajmniej ty będziesz stał w korkach i nic się nie zmieni
  • Odpowiedz
tirowcow

@yungdupa: Może oni ciebie nie interesują, ale jak dorośniesz, to zauważysz, skąd mame bierze jedzenie i że ani w lodówce, ani sklepie nie rośnie.
Ja rozumiem być tępym, ale tak się tym chełpić?
Dobraliście się z błazenmenem.
  • Odpowiedz