Wpis z mikrobloga

@Dzia-do-stwo: Serio?? Chociaż w sumie mi to bez różnicy, i tak nie mam z kim grać xD a multi jak w innych sieciówkach mnie nie jara
Szkoda czasu chyba, wolałabym jakiś dodatek w stylu możliwości grania w quidditcha albo rozwinięcia wątku klątwy Anne i możliwości jej wyleczenia ehhh
  • Odpowiedz
@Dzia-do-stwo: Naprawdę? Mnie bardziej zajarały główne postacie męskie w osobie Sebastiana i Ominisa, więc ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo sama gra w sobie mnie wynudziła, zwłaszcza ta eksploracja
No i wątek główny mam wrażenie jest zbyt krótki i pobieżnie zrobiony, jakby wycięli większość niezbędnej fabuły
Ale to tylko moje wnioski, więc no, bez urazy
  • Odpowiedz
@2-Fenyloetyloamina: no Sebusia lubię, zawsze komentuję podczas gry „chodź, nie p-----l”. Wątek główny mam w sumie w dupie, robię go dla zaklęć, potrzebuję jeszcze avada kadevrę - a lubię wziąć miotłę i latać aż znajdę czerwone punkty na mapie. Schodzę i morduję wszystko i znów szukam wrogów xD albo se trenuję latanie. Podoba mi się ten otwarty świat
  • Odpowiedz
@Dzia-do-stwo: Zaklęcia niewybaczalne to tylko z Sebusiem, ale żebyś się nie zdziwił przy jego nauce, tyle powiem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) bo nie chcę już nic więcej spojlerować hahah
A co do latania to się zgadzam - świat jest piękny i warto go eksplorować, problem w tym, że mnie się szybko
  • Odpowiedz
@2-Fenyloetyloamina: miałem przez moment najtańszego bluraya na rynku, czyli PS3 i był właśnie Asasins Creed. Nie wiem czy to przez tą klockowatą grafikę, czy moją drętwotę (nie grałem od wielu lat w nic), ale się zraziłem.
Teraz mam paluszki zręczne, to i głowa mi się otwiera xD
  • Odpowiedz