Aktywne Wpisy

źródło: 1000013584
Pobierz
Tomek3322 +114
Wiedzieliście że Lis w swojej willi za 20 milionów miał zamontowane szambo, zamiast jak człowiek podłączyć się do kanalizacji? XD
I jakby tego było mało, tego szamba nie wybierał, przez co mieszkańcy Konstancina napisali w tej sprawie do burmistrza. #c-------------o #c---------------a
I jakby tego było mało, tego szamba nie wybierał, przez co mieszkańcy Konstancina napisali w tej sprawie do burmistrza. #c-------------o #c---------------a
źródło: GxqEBhOWgAAiRJ8
Pobierz

@rdy: Chyba Tobie. Dopóki na drogach jeżdżą elementy pokroju @Oskarek89 to chodnik jest jedynym bezpiecznym miejscem na rower.
P--------z głupoty. Bezpieczniej się czuje na ulicy, niż na ścieżce rowerowej omijając j----e babcie z psami i wózki z dziećmi
@Navrazz:
Za słuchawki też, tego nigdy nie zrozumiem. Nigdy mi nie przyszło do głowy p---------ć na słuchawkach po drodze krajowej albo nawet zwykłej gminnej
@rdy: Mylisz się. Tylko źle to nazwałem. Nie jedynym, a jednym z wielu. Na większości ulic lepiej faktycznie jechać ulicą niż chodnikiem/ścieżką ale nie na wszystkich, więc jazda rowerem po chodniku nie powinna być zabroniona. Zwłaszcza, że często gęsto nie da się inaczej.
@rdy: ja nawet nie wyobrażam sobie jazdy z słuchawkami w lesie. Po pierwsze mając słuchawki w/na uszach czułbym się niepewnie a po drugie to jeśli idę na rower to żeby odpocząć od łupaniny i nacieszyć się