Aktywne Wpisy
KingaM +60
kochamajfony +122
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
Mózg femoida nastawiony jest tylko w kierunku własnej przyjemności i rozchylaniu nóg potencjalnemu partnerowi o dobrych genach.
@Megawonsz_dziewienc: to, że kiedyś coś się działo, nie znaczy, że obecnie nie może być z tym znacznie gorzej
@Megawonsz_dziewienc: psujesz narracje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Horkheimer: generalnie to raczej jest odwrotnie, ale wtedy mało kto sobie to uświadamia i szuka pomocy. ALKOHOL, ĆPANIE, BALANGI to często jest już objaw i próba szukania jakiejś odskoczni od cierpienia. Psychologiem nie będziesz, to już wiemy.
@missioncritical: tamten komentarz to tak bolesne natężenie chłopskiego rozumu, że aż dziwię się, że chciało Ci się spokojnie wytłumaczyć pewne mechanizmy. Z doświadczenia, do takich ludzi się najczęściej nie da dotrzeć, chyba że robisz to z myślą o innych czytających.
@Megawonsz_dziewienc: ja pieprzę to już choroba psychiczna, przeraża mnie świat w jakim ty i inni plusujący żyjecie...
@NieBendePrasowac: przyznam, że traktuję to trochę jak rzucanie mokrym ryżem o ścianę - większość się odbije, ale jak jedno ziarenko zostanie chociaż na chwilę, to było warto napisać komentarz.
Do oceniania, wyszydzania wszyscy są pierwsi, bo to reperuje ich ego. Do próby zrozumienia już tak wielu nie dąży. Do pomocy to już
@Horkheimer: No wiadomo, bo ludzie, co ich się butem do ziemi dociska i wszystko mają