Wpis z mikrobloga

@Antibambino: tak samo się zesrali kiedyś o występ Little Big, którzy otwarcie sprzeciwiają się temu co robią ruskie. Ja kumam, że we Wrocławiu ukrów jest od zajeb... (1/3 ludności), ale bez jaj. Szczególnie, gdy wielce urażeni są dorośli mężczyźni, którym udaje się spierdzielić przed poborem do woja. Kto tu robi gorsze rzeczy, oni czy głupi zespół XD
  • Odpowiedz
@Antibambino: Tam prędzej czy pózniej dojdzie do rękoczynów. Jestem we Wrocławiu prawie każdego miesiąca i nigdzie nie słyszałem takiego narzekania na Ukraińców jak w tym mieście. Jeżeli szukać dezerterów do odsyłania na Ukraine to własnie tam ;)
  • Odpowiedz
tak samo się zesrali kiedyś o występ Little Big, którzy otwarcie sprzeciwiają się temu co robią ruskie. Ja kumam, że we Wrocławiu ukrów jest od zajeb... (1/3 ludności), ale bez jaj. Szczególnie, gdy wielce urażen

@Mia_Smith: kuurwa weź mi nie przypominaj, jarałam się żeby iść na ich koncert, jestem fanką od kilku lat bilet kupiony a tu jakaś lasia pustasia z UA zrobiła szum i jarała się ze to "dzięki"
  • Odpowiedz
@niebieskatrytytka: uciekają przed mobilizacją, dzięki której możemy mieć trochę więcej czasu, żeby jako NATO do przygotować się do wojny. W Polsce nie są do niczego potrzebni, bo nawet jak mówimy o płaszczyznach typu transport czy coś, to da się ich zastąpić ściągając ludzi z innych krajów.
  • Odpowiedz
@niebieskatrytytka: A w czym takim razie ich koledzy na froncie są gorsi? Ci u nas to jakieś wyjątkowe płatki śniegu czy jak? Jako ludzie musimy podejmować czasem decyzje, które niekoniecznie są wygodne dla nas bo jest coś takiego jak idee wyższe. Oni zaś to zasrani egoiści. Ich bracia giną, a ci zabawiają się i żyją wygodnie w takiej Warszawie czy Wrocławiu. W mojej subiektywnej opinii to nie w porządku, bo
  • Odpowiedz
@niebieskatrytytka: Ta dyskusja nie ma sensu. Ja dalej jestem zdania, że trzymanie ich tutaj nie ma w obecnej sytuacji sensu, ty zaś uparcie będziesz bronić wschodnich braci, którzy przez łapówki czy inne powiązania spierdzielili z kraju a jedyną formą obrony racji ich kraju jest szczekanie, jak to w Polsce może wystąpić rosyjski zespół. Szanuję twoje poglądy bo być może w odróżnieniu od moich wynikają z motywacji wyższych, ale swoich raczej
  • Odpowiedz