Aktywne Wpisy
LuckiesFlow +457
Może ktoś widział? Niestety…
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
JamesJoyce +20
#it #programowanie #programista15k #pracait
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
https://www.raiplay.it/dirette/rai1
#sanremo #eurowizja #muzyka #wlochy #rozrywka #ogladajzwykopem
1. Annalisa - od pierwszego quando bardzo zapada w pamięc i nóżka chodzi, od rana w głowie i ponownie na głośnikach.
2. Irama - niezmiennie mój ulubieniec, zawsze dowozi i ten głos jest bezbłędny, a ja po prostu uwielbiam ten patos xD
3. The Kolors - kolejna bardzo dobra, zapamiętywalna, imprezowa "italodisco" piosenka na lato. Nie wiem na ile są popularni w IT i zagłosuje publika ale wyróżniają się na tle współkonkurentów. Również rano już chodziła po głowie.
4. Angelina Mango - nie mój styl ale bezbłędny wokal i piosenka z pazurem.
5. Diodato - niestety słabiej niz z "Fai rumore" ale nadal wysoki poziom, mam problem bo nie zachwyciła od razu i nie jest też to piosenka, którą od razu rano muszę